cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cepljenje Hpv stranski učinki

clock-img

04.06.2015, 18:22

clock-img

suzy.a

pencil-img

17

Danes v Žurnal:http://www.zurnal24.si/tisoc-deklet-stranski-ucinki-cepljenje-hpv-fibriomalgija-japonska-slovenija-ocmi-clanek-251214
Naša sedaj 15 letna hči je na žalost ena izmed teh deklet ,ki je zbolela po drugi dozi cepiva proti Hpv in ima sedaj to neozdravljivo bolezen imenovano Fibromialgija.To je bolezen stalnih bolečin sklepov ,mišic stalne utrujenosti...
Zdravniki so nam samo rekli ,da imamo odprte roke da ji poiščemo pomoč saj ji oni ne morejo.Stranski učinki niso bili zapisani.

clock-img

04.06.2015, 19:22

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

UPam,da najdete kakšno pomoč v alternativni medicini. Sama deklet en bom dala cepit.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

04.06.2015, 19:32

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz moje sedaj 13 letnice tudi lani nisem dala cepit in tudi čez 4 leta tamale ne, ravno zaradi tega,.. je bilo tega že toliko napisanega, in sem zelo oklevala lani da ali ne, in se nisem odločila jo cepit,...se mi zdi da je manjša možnost dobit raka na materničnem vratu kot pa te stranske učinke po cepivu,...
avtorici teme pa želim da svoji hčerki najdejo čimboljšo in čimhitrejšo rešitev,.. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2015, 19:47

clock-img

suzy.a

pencil-img

17

Hvala za dobre želje. Saj iščemo in poskušamo vse možne stvari: Bioresonanco ,da smo ji očistili telo strupov in ji očistili telo strupov in izboljšali začetno stanje ,ko od bolečin ni niti hodila,
od dodajanja vitaminov ,da smo ji vrnili spomin,
homeopatskih tablet ,ki niso pomagale...
Problem je ,ker gre tu za poškodbo centralnega živčnega sistema ,ki pošilja podatke o bolečini, zato ima stalne bolečine in se ne more odpočit.
Ne bomo popustili in iščemo naprej.

clock-img

06.06.2015, 06:26

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Sej vem da prepričeati prepričane je nemogoče. Ampak vseeno, mogoče pade na plodna tla, če enemu spremeni mnenje znanost... pa enemu. https://drjengunter.wordpress.com/2015/06/01/the-independent-claims-hpv-vaccine-unsafe-science-says-the-independent-is-wrong/

http://www.skeptik.si/pogosti-argumenti-proti-cepivom/

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem