cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cepljenje

clock-img

29.08.2008, 07:42

clock-img

andras

pencil-img

83

Mamice pozdravljene!

Zanima me, kdaj so bili vaši otročki cepljeni in če so imeli kakšne "težave"? Midve naj bi imeli cepljenje sredi septembra, ko bo stara 4 mesece (korigirano 2 meseca), vendar se mi zdi to nekako zgodaj, še posebej, če cepijo donošene otročke pri dopolnjenih 3 mesecih.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

clock-img

29.08.2008, 08:04

clock-img

ana b

pencil-img

1004

naš je bil tudi nedonošen in cepljen ob normalnih terminih oz. celo bolj zgodaj (drugo dozo dobil pri 4 mesecih in ne pri 4,5 in tretjo pri 5,5 in ne 6 mesecih), pa ni bilo nobenih zapletov

clock-img

29.08.2008, 08:19

clock-img

lewinsky

pencil-img

175

Mi smo rojeni mesec in pol prej.
Tudi pri nas je dobil prvo dozo pri treh mesecih in pol.Drugo pa ravno včeraj in bo star 1.sept. 5mesecev. Pa ni nobenih zapletov.
S tem se ti ni potrebno obremenjevat.
Je pa res da dojenčki različno prenašajo ta cepljenja.

Za vsakim dežjem posije sonce!

clock-img

29.08.2008, 09:24

clock-img

katka28

pencil-img

1083

se strinjam z vama. Mi smo rojeni 2 meseca prehitro ampak cepljenje smo imeli pri njunih 4 mesecih ( gestacijskih 2 mesecih ), ker smo cakal potrditev iz razvojne, ce nas lahko cepijo, zdaj smo bili ze drugic cepljeni in nikoli ni bilo nic narobe. Vazno je samo to, da se mesto uboda oz. gazica vsake toliko malo zmoci. 

clock-img

29.08.2008, 13:42

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Naša je bila tri mesece in pol prezgodaj rojena. Njena dohtarca je skoz neki komplicirala,da je prezgodaj za cepljenje. Tako,da je imela prvo cepljenje pri njenih kronoloških 6.mesecih. Reakcija, bolje da ne povem. In posledično se je vse skupaj zavleklo. Čim prej-po reglcih tem boljše. Imeal sem tudi cimro,ki je imela punčko rojeno v 23.T in so jo cepili še v porodnišnici. Tudi Dr.Cerarjeva iz EINT LJ svetuje,da čimprej.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

29.08.2008, 14:37

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Naša frajla je bila zaradi alergije na KM, bolezni, morja,.. 1. cepljena pri dobrih 8 mesecih (korigirano slabih 7) in nismo opazili čisto nobenih stranskih učinkov cepljenja. user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

29.08.2008, 15:37

clock-img

bibyzan

pencil-img

296

Men je reku pediater, da se otroka cepi glede na njegov razvoj. Se pravi pri teh mesecih kak dvigne glavico. Mi smo tudi bili prej cepljeni kot pa korigirano gledano 3 mesece. Nobenih problemov.

clock-img

03.09.2008, 10:07

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

mi smo bili cepljeni pri njegovih kronološko 6. mesecih pa to zato ker je prej imel drisko, potem pa je imel alergično reakcijo tak da drugič moramo na cepljenje v bolnico pod nadzorom upam, da ne bomo dolgo ostali.

clock-img

06.09.2008, 06:16

clock-img

zolika

pencil-img

554

mi smo prvič bili cepljeni pri 4mesecih in pol - drugič pa v sredo ko je bil star 6 mesecev (kor.4mesece) - prvič ni bilo nobene reakcije - sedaj drugič pa se mi zdi, da ni blo ravno najboljše -- je bil kr utrujen. Še drug dan ni bil pravi!user posted image

Sedaj pa je že OK!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem