cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Centralna na elektriko

clock-img

29.10.2009, 08:50

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s centralno na elektriko? Koliko plačujete za elektriko, ste zadovoljni,....?

Namreč, sedaj smo v dvosobnem stanovanju in grejemo na termoakumulacijsko peč (imamo 2), in plačujemo mesečno 60 EUR elektrike. Zdaj pa razmišljamo, da bi se selili v dvo in pol sobno stanovanje, tam pa je ogrevanje centralna na elektriko, pa me malo zanimajo vaše izkušnje.

clock-img

29.10.2009, 09:21

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Hmm po mojem se ne splača,ker bo račun kar velik

clock-img

29.10.2009, 10:47

clock-img

Urko15

pencil-img

157

Ne vem kako je s centralno na elektriko, ampak mi se ogrevamo na elektiko v 4 sobnem stanovanju. Vsaka soba ima svoj stenski konvektor s termostatom in uro, tako da za vsako sobo posebej lahko nastavimo temperaturo in čas ogrevanja. Poleg tega imamo še dva bojlerja in vse stroje na elektriko; pralno-sušilni itak dela cele dneve pa porabimo 732 EUR (2008) elektrike na leto. Zamenjali smo še ponudnika, namesto Elektro Ljubljana-GEN-I tako da bo letos še ceneje.

Naj živi...

clock-img

29.10.2009, 12:11

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Urko15

Ne vem kako je s centralno na elektriko, ampak mi se ogrevamo na elektiko v 4 sobnem stanovanju. Vsaka soba ima svoj stenski konvektor s termostatom in uro, tako da za vsako sobo posebej lahko nastavimo temperaturo in čas ogrevanja. Poleg tega imamo še dva bojlerja in vse stroje na elektriko; pralno-sušilni itak dela cele dneve pa porabimo 732 EUR (2008) elektrike na leto. Zamenjali smo še ponudnika, namesto Elektro Ljubljana-GEN-I tako da bo letos še ceneje.

To pa ni tak drago. To je 61 eur na mesec. Če npr. pogledaš plin ali olje, pride sama kurjava več. Tu pa je že všteta tak kurjava, kot vsa ostala elektrika (pralni stroj,...). Ljudje zmotno mislimo, da je elektrika ne vem kak draga za kurjavo.

Hvala za ta podatekuser posted image Sem želela samo, da nekdo pove, koliko približno plačuje elektrike, če greje stanovanje s pomočjo elektrike, natančneje, s centralno na elektriko.

clock-img

29.10.2009, 12:27

clock-img

Urko15

pencil-img

157

Moram, pa reči, da se sam ne bi nikoli odločil za CENTRALNO ogrevanje na elektriko, ker se mi nesmiselno zdi z elektriko ogrevat vodo, le to potem speljat do radiatorjev (seveda z izgubami) in potem preko radiatorjev ogrevati zrak v prostoru.

Naj živi...

clock-img

29.10.2009, 16:48

clock-img

rina22

pencil-img

3754

V bistvu je v tem stanovanju tak ogrevanje že narejeno. Ne odločam se jaz, ali bom to naredila ali ne. Vprašala sem, kak so tisti, ki imajo centralno na elektriko zadovoljni z njo.

clock-img

28.01.2021, 08:25

clock-img

mpritr1

pencil-img

170

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem