cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Centralna na elektriko

clock-img

28.11.2006, 21:34

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Mi pa se odločamo med vsem drugim tudi za način ogrevanja in nam je nekako najbljižje na elektriko. Je menda dosti cenejše ogrevanje kot olje ali plin.
Kakšne izkušnje?user posted image user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

29.11.2006, 11:43

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Mi dva imava centralno na elektriko In za leto pa pol  nam je proračun prišel 205.000.sit     Ko sva delali hiško mojsteri so pustili centrano da dela ker tako bi se hiška posušil in skoz je delala na 20 stupin dokler mi nisva bili notri  In zdaj plačujemo elektriko  okrog 20.000 sit mesečno  s tem da jaz kuham na plin in vse drugo je na elektriko kar obstaja v hiši.

Najdojenček

clock-img

18.12.2006, 23:09

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

tudi mi imamo električno centralno...nekaj čez 60m2 (visoki stropi v starejši hiši) - vsak mesec plačujemo 23.000 sit, z vsemi ostalimi aparati in porabniki le-te energije v stanovanju...ves čas imamo na 23 stopinj...nas pride dosti ceneje kot soseda z enako kvadraturo, ki se greje na olje

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem