IZVIRNO SPOROČILO: malania
Živjo...
...jaz pa pišem seminarsko na podiplomske študiju in bi rabila okvirne cene za določene storitve na poroki:
civilni del poroke (matični urad)
fotograf
muzika (band)
kofeti (na kos)
cvetje
Najlepša hvala!
Oprosti, ampak moram napisat: a ni raziskovanje temelji del studija, sploh podiplomskega? Mislim, kaj vec od zastavljanja vpr. na forumih?...pa se to, ce bi vsaj MALO raziskala RR (da kaksnega drugega foruma ne omenjam) bi videla, da pod Poroka 2009 vse tole ze pise, oz. vsaj vecina in ogromno linkov imajo dekleta tam (pa seveda nasvetov).
To, da stricek Google tud marsikaj vrze ven sploh ne bi... maticni urad ma pa tud telefon in se zve vse v nekaj minutah. Se celo primerjavo lahko naredis med uradi, ce te zanima, ali imajo enak cenik in enak postopek (in bos videla, da se kaj razlikuje, tam mas pol zanimiv del svoje seminarske lahko). No, se eno naivno vpr. mam: kaj bos pa za referenco dala potem? RR?
Ampak resno, ne samo da sem jezna, ko berem taksne poste, sem tudi prav zalostna...ljuba dusa, PODIPLOMSKA studentka si, zacni se tko tud obnasat no.
In ves, nic se ne bi obregnila, ce bi imela kaksno zanimivo konkretno vprasanje, ampak tole pa...