cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Card protected

clock-img

13.09.2007, 14:23

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

No situacija je taka dobili smo podarjeni digitalni fotoaparat Mercury in je delal 2 leti brez problema nato pa kar naenkrat narisal ključek kot da je slika zašitena in ga ne moreš odklenit kartice na moreš formatirat niti zbrisat tudi na PC-ju in to napiše tudi pri čisto novi kartici ki je prazna. No kupila sem sicer že novga digitalca in tudi z njim ne morem odklenit starih kartic. Probala sem tudi kartico ki se je fizično ne da zaklenit in situacija je ista. Baje pa servisa za Mercurij v sloveniji ni?

Ma kdo kako idejo kako lahko usposobim digitalca nazaj, al naj ga sem še stran vržem?

hvala za odgovore

clock-img

13.09.2007, 20:35

clock-img

Anonimen

Ne poznam tega digitalca. Samo razmišljam.

A si zraven dobila kak CD?
Kaj če bi še enkrat inštalirala programsko opremo?

Mogoče je pa problem kje drugje:
- mogoče se je kartica fizično pokvarila (ali v tisti odprtini za kartico)
- mogoče imaš kak nov antivirusni program ali požarni zid
- mogoče je kdo premaknil tisti jeziček na kartici (podobno kot pri disketah, če se spomniš)

clock-img

13.09.2007, 21:28

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

No situacija je taka dobili smo podarjeni digitalni fotoaparat Mercury in je delal 2 leti brez problema nato pa kar naenkrat narisal ključek kot da je slika zašitena in ga ne moreš odklenit kartice na moreš formatirat niti zbrisat tudi na PC-ju in to napiše tudi pri čisto novi kartici ki je prazna. No kupila sem sicer že novga digitalca in tudi z njim ne morem odklenit starih kartic. Probala sem tudi kartico ki se je fizično ne da zaklenit in situacija je ista. Baje pa servisa za Mercurij v sloveniji ni?

Ma kdo kako idejo kako lahko usposobim digitalca nazaj, al naj ga sem še stran vržem?

hvala za odgovore

žal sem dobila sam digitalcauser posted image na netu pa ne najdem nič za tega digitalcauser posted image

clock-img

13.09.2007, 21:30

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Ne poznam tega digitalca. Samo razmišljam.

A si zraven dobila kak CD?
Kaj če bi še enkrat inštalirala programsko opremo?

Mogoče je pa problem kje drugje:
- mogoče se je kartica fizično pokvarila (ali v tisti odprtini za kartico)
- mogoče imaš kak nov antivirusni program ali požarni zid
- mogoče je kdo premaknil tisti jeziček na kartici (podobno kot pri disketah, če se spomniš)

jz to sumim ja bom rekla mojmu da naj ga odpre. Sam mislim da je v novem digitalcu pri eni od teh kartic isto napisal da je zaščitena druga pa dela?user posted image

clock-img

13.09.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

jz to sumim ja bom rekla mojmu da naj ga odpre. Sam mislim da je v novem digitalcu pri eni od teh kartic isto napisal da je zaščitena druga pa dela?user posted image

Potem bi znalo biti tole:

clock-img

13.09.2007, 22:20

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

sej sem napisala da sem probala na kartici ki se je fizično ne da zaklenit in tudi obe poziciji rumenega jezička. tudi na čisto novi kartici ki še nikoli ni bila uporabljena napiše isto.
No starih dveh kartic ki so imele gor slike ta nov ni sprejel oziroma napiše da so slike zaklenjene in jih ne morem odklenit, ta tretjo kartico katero pa zavrača star digitalc že v osnovi pa je ta nov normalno sprejel in lahko slikamuser posted image

mah bo že sej sem dala tud baterije že ven za več kot en mesec pa datum še vedno drži?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem