cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Canon 35x zoom foto

clock-img

07.04.2012, 22:31

clock-img

RadovedniAta

pencil-img

17

Pred poletnimi izleti nabavljam fotoaparat. Kompaktnih ne potrebujem. Za takšne fotke je fotič v mobilniku okey. Velikih z zamenljivimi objektivi tudi ne ker se ne ukvarjam profesionalno, poleg tega je to predrag hec. Pa še težko je vse skupaj za prenašat. Torej ostane nekaj v tem stilu http://www.enaa.com/oddelki/foto/izd_2596_avt104695_canon_powershot_sx40_hs
Prej takšnega tipa fotoaparatov še nisem imel, je moj prvi nakup. Zanima me recimo, kako solidno takšen foto snema video? Specifikacije so okey, Full HD. Ampak vseeno, ali kdo med vami snema video s čim takšnim? Predvsem me skrbi kakovost zvoka, mikrofona in šum v sliki. To so tudi razlogi, zakaj videa ne smemam z mobilnikom. Preprosto ni dovolj dobro vse skupaj, ko pogledaš na velikem zaslonu v dnevni sobi.

clock-img

16.04.2012, 22:19

clock-img

RadovedniAta

pencil-img

17

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem