cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

CSD lastno gosp.?

clock-img

28.06.2006, 17:19

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Kako se računa na CSD-ju pri denarni socialni pomoči glede prihodkov: pri skupnem in kako pri lastnem gospodinjstvu? Mi imamo skupno prijavljeno, v resnici pa ni tako. Se mi ni dalo nikoli s papirji ubadat. Zdaj pa mislim, da bi se mi ti poznalo pri dohodkih user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

28.06.2006, 17:57

clock-img

marcela

pencil-img

278

Če si skupaj s partnerjem v skupnem gospodinjstvo, se štejejo vsi njegovi prihodki in delijo s številom družiskih članov.  Če si z otrokom sama prijavljena se od najvišjega znseska socialne odšteje preživnina, ki bi jo naj plačeval. Pa še nek dodatek za eno starševsko družino dobiš.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

clock-img

28.06.2006, 18:40

clock-img

m_m

pencil-img

1417

O, marcela hvala user posted image  prijavljena pa sem še v skupnem gosp. s starši user posted image  A to potem pomeni isto? V glavnem, mislim, da se bo res treba uradno "osamosvojit".

clock-img

28.06.2006, 19:29

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Mi živimo v skupnem gospodinjstvu skupaj z mojimi starši in bratom, pa smo morali dati samo najine dohodke. Od mene in fanta. Če boš šla pa posebej boš pa še ti davek na posestvo plačevala.

clock-img

28.06.2006, 21:49

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Ha? A to tudi? Sicer nimamo ne vem kaj (entolk da je kaj za kosit), samo ne vem če potem kataster tudi na mene pride user posted image  

A mogoče če sem brezposelna ne, potem pa ko imam službo pa? A ne plačuje katastra samo eden? Al gre to tako - več gospodinstev, več ljudi plačuje, ali se mogoče razdeli isti znesek na več ljudi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem