Evo, pa sem se prebrala, kako računam na to, da se ne bo nič začelo prej No, sem pa napisala tudi, da bom povedala, kako je blo, pa sem kar pozabla ...
Skratka, 8. 5. sem imela posvet v preanesteziološki ambulanti in dobila odgovor, kot očitno (po pogovorih sodeč) večina drugih, da se moram do konca dogovorit z dežurnim anesteziologom, ali mi bo naredil spinalno ali ne. Te pa probajo prepričat, da je splošna anestezija boljša (jaz bi rekla, da so res zastareli, cela preostala Slo te prepričuje v spinalno, tukaj pa glih kontra).
No, pol pa me je prehitelo 17. 5. sem imela dogovorjen datum, 15. 5. ob pol 5h zjutraj sem prišibala v P, ker me je na vsakih 5-7 minut nekaj konkretno bolelo (mi pa takrat ni blo nič hecno ). Ker sem ob 22h zvečer nekaj malega pojedla, sem še 3 ure čakala na operacijo. Spinalne seveda nisem dobila, ker sem prišla prej - so vsaj izgovor imeli!!! Sem pa bla zelo zadovoljna kljub temu, sem naletela na dr. Bosiljevo, ki je bla takrat dežurna in lahko samo rečem kapo dol pred njo, če bi bli sami taki ljudje v zdravstvu, se ne bi imela česa bat ... Bolelo ni nekaj ful, zašila me je lepo - v glavnem, same pohvale.
Je pa en dan za mano imela dogovorjeni cr ena druga punca in ona jih je uspela prepričat za spinalno ... No, baje pa ji je bla kar kriza, ker se je ustrašila, ko so otroka ven potegnili (hja, ne vem, kako da ni pričakovala, da se otrok rodi okrvavljen in ne kot iz škatlice). Skratka, pri tej spinalni je tudi potrebno pretehtati vse in bit na marsikaj pripravljen.
Če povzamem, kljub vsemu sem bla zadovoljna in zdaj sem pač najbolj srečna, da sva bila oba okej, da sva zdrava. Če pa želite spinalno na Ptuju, pa morate bit tam na dogovorjen datum in zelooo prepričljive, samo v takem primeru je možno!