cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bust Plus

clock-img

05.02.2008, 14:14

clock-img

malania

pencil-img

613

Pozdravljene/i!

Že večkrat sem v raznih prilogah (Ona, Vikend..) zasledila reklamo za tablete Bust Plus.
Te naj bi namreč bile sestavljene iz 4 aktivnih rastlin in naj bi povečale prsi (baje celo do 10 cm oz. za 2 ali 3 številke). No ker ne spadam ravno med obdarjene user posted image  je reklama v meni vzbudila zanimanje in prebrala sem pač kar piše. Pri tem pa se v meni poraja vprašanje kakšne so te sestavine in kako vplivajo na telo. Zdi se mi čudno da se ti v enem mesecu kr tko povečajo no, sklepam da lih tko naravna ta zadeva ne more bit. Ne vem no. Hkrati pa me zanima kako je, če te tablete prenehaš jemati, ali ti potem kasneje uplahnejo???
Ima mogoče katera izkušnje ali morebitne informacije o tem izdelku?

Lep dan!

clock-img

12.02.2008, 12:05

clock-img

Anonimen

pomojem je malokatera tako naivna, da bi na račun lastnega zdravja "tvegala" tole probat.
Dej predstavljaj si, da bi bila rada velika 190 cm namesto 160 - bi kupila tablete, ki ti ponujajo, da zrasteš 20 cm v 1 mesecu?...

Jz osebno sem na take oglase alergična, prav jezna...

me prav zanima če bi ljudje palili na kaj takega: prodam tablete za povečanje finančnega stanja na kateremkoli računu odprtem pri katerikoli Slovenski banki...
aha..tukaj bi pa vsak rekel: "nemogoče, to je nateg"

clock-img

12.02.2008, 18:15

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

kot vem je bila podobna fora že z nekimi kremicami... ma jst ne bi nasedala... res škoda se ukvarjat s to kemijo.. se mi zdi da so vse te bolezni na svetu sam zaradi teh kemij.... pfujpfej...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem