cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bruha moje mleko

clock-img

05.10.2005, 07:48

clock-img

riki

pencil-img

55

Dobro jutro. Včeraj je moj mali vsak obrok zbruhal moje mleko. Ker sem imela vnetje in ga nisem smela dojiti, sem mu dajala 10 dni samo adaptirano mleko in mislim, da se je navadil okusa in zdaj mojega noče več. Brca z nogicami, joka, poriva cucelj ven, in že vmes, ko podirava kupček bruha, na koncu pa sploh. Kaj naj zdaj? Mleka imam vsaj za dva obroka dnevno in mi je res škoda, da ga ne bi pil, ker bo šele 17.10 star tri mesece in bi ga res rada še dojila. Kako naj ga spet navadim? Naj mu v mleko dajem kapljice Koroških lekarn, da bo bolj sladek?

_____________________________

T. R. I. S. T. A. N.

clock-img

05.10.2005, 10:06

clock-img

anamia

pencil-img

71

Mleko bruha, ker je sigurno bolj redko kot adaptirano mleko, sicer je polivanje dokaj pogost pojav pri dojenih...vztrajaj, ker če bo lačen bo tudi to jedel...počakaj da se malo umiri in mu spet ponudi prsi...svoje mleko pa lahko spraviš v skrinjo in je uporabno največ 3 mesece-pri kašicah ti bo prišlo prav-tudi če ne boš dojila več, bo vsaj še kakšen protitelescuser posted image  več dobil.

vso srečo.

clock-img

07.10.2005, 18:00

clock-img

giti1

pencil-img

54

Vztrajaj!! Jaz sem naredila to napako, da nisem. Ko je začela po mojem mleku bruhati(imela sem ful malo mleka in zelo redko skoraj kot voda) sem jo začela futrati z Milumilom in je moje mleko šlo pa-pa.
Čaouser posted image

clock-img

07.10.2005, 18:57

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Kaj pa če bi si ga izbrizgala če noče zagrabiti. Jwe tudi ena verjenta da nebi izgubila mleka mislim če res mali nebi zagrabil

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem