za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
čaki mal, a ni to una tema od arabelke - kje je pa ta?
02.11.2010, 11:09
Katy78
3275
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
čaki mal, a ni to una tema od arabelke - kje je pa ta?
Ta je bila od arabelke, ja. Jaz sem si pa že kokice prištimala, pol pa pride RR metla.
02.11.2010, 11:13
mateyka
13812
se pravi potem ni mozarellina tema - pardon pizza
02.11.2010, 12:27
ronja
15289
Mislim, da sta obe brisani. Ampak to je res smotano, da ostanejo samo nezanimive teme. Kaj pa če bi brisali samo neprimerne komentarje, namesto cele teme? A to pa ne bi šlo?
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan Edina zanimiva tema tuki gor, pa še ta je izginila?!
Zanimive debate vedno izginejo na "čiščenje v famozni arhiv", karkoli že to pomeni.
02.11.2010, 12:58
Spontan
236
Torej je tole cenzuriran forum kot kakšen RTV v Afganistanu?
Sej če so bili kakšni žaljivi komentarji je to prav, samo ne vem kaj se je na koncu dogajalo?!
02.11.2010, 15:42
ZARA
17227
Ja, precej je primerljivo z Afganistanom, ja... Alđezira. Verjetno je šla debata čez rob, ali pa je bila vsaj zelo blizu.
02.11.2010, 16:23
liliana
10282
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Mislim, da sta obe brisani. Ampak to je res smotano, da ostanejo samo nezanimive teme. Kaj pa če bi brisali samo neprimerne komentarje, namesto cele teme? A to pa ne bi šlo?
Seveda bi šlo....samo to je potem preveč dela izgleda.......
02.11.2010, 18:03
mateyka
13812
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Mislim, da sta obe brisani. Ampak to je res smotano, da ostanejo samo nezanimive teme. Kaj pa če bi brisali samo neprimerne komentarje, namesto cele teme? A to pa ne bi šlo?
saj KAO to naj bi naredili - samo to traaajjjjaaaaaaaaa...
02.11.2010, 20:17
ronja
15289
Aha, nisem vedela, da naj bi to naredili, ker do zdaj še nisem videla nobene vrnjene teme... Samo izginejo, sem mislila, da je pač tak sistem: "če se skregate, bom vsem vzela igračko"
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Aha, nisem vedela, da naj bi to naredili, ker do zdaj še nisem videla nobene vrnjene teme... Samo izginejo, sem mislila, da je pač tak sistem: "če se skregate, bom vsem vzela igračko"
sej so tak "hinavski vrtec" - v bistvu res v 90% ne dobimo "igračke" nazaj
11.11.2010, 17:36
ZARA
17227
In kaj je zdaj s to debato? Mislim, a je bilo čiščenje uspešno?
03.12.2010, 13:08
Spontan
236
Pa je spet mrknila ena zanimiva tema.
A je to stalna praksa na tem foromu? Da dolgočasne teme ostajajo, zanimive pa se brišejo?
Kje tiči zajec?
03.12.2010, 13:44
Andromeda
3755
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan
Pa je spet mrknila ena zanimiva tema.
A je to stalna praksa na tem foromu? Da dolgočasne teme ostajajo, zanimive pa se brišejo? Kje tiči zajec?
Niti v grmu ga ni več! Tovrstne cenzure pa spominjajo na bivši totalitarni sistem.
03.12.2010, 13:48
tehnofil
3160
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: Spontan Pa je spet mrknila ena zanimiva tema.
...cenzure pa spominjajo na bivši ...
Ker sem izgleda zamudil zanimivo temo - zakaj pa je ne nadaljujete kar tu naprej. Saj če kaj ponovite, vsaj ne bomo zamudili.