cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Brezkofeinska kava

clock-img

14.06.2006, 10:09

clock-img

alenkat

pencil-img

42

Mame pozdravljene,
zanima me, če katera od vas pije brezkofeinsko kavo? In koliko skodelic na dan?
Lep sončen dan

clock-img

14.06.2006, 10:46

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Jaz spijem kakšno belo brezkofeinsko kavo na dan... poleg običajne. Men je kava toook dobra, da kr trpim brez njeuser posted image

clock-img

14.06.2006, 12:10

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Jaz spijem zjutraj v službi kofeinsko (turško) z mlekom, nato pa še okrog 12 ure brezkofeinsko (včasih le kot kavo z mlekom, včasih pa kot belo kavo). Doma si običajno naredim Nesscafe zjutraj (s kofeinom), včasih pa še opoldan turško z mlekom. Vendar ne gromozanske skodelice. Se pa zgodi, da tudi nobene.

clock-img

15.06.2006, 04:24

clock-img

Anonimen

Alenkat, jz sem taprava kofetkarica, med nosečnostjo sem sploh trpela, ker ni priporočljivo popiti veliko prave kave. Prakticirala sem tako, da sem zjutraj popila pravo kavo, čez dan pa sem pila brezkofeinske. Tam okoli 3 brezkofenske in ena kofeinska na dan. Vedeti pa moraš, da ima tudi brezkofeinska kava en mali odstotek kofeina,  zato tudi s to kavo med nosečnostjo ni priporočljivo pretiravati.

clock-img

30.06.2006, 20:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.07.2006, 21:47

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Tudi brezkofeinska kava ni tako nedolžna saj za njeno izdelavo uporabijo več kemije, ki ostane v kafetu.

Jaz sem prakticirala 1-2 pravi šfoh kavi na dan in sem ter tja brezkofeinsko.

clock-img

01.07.2006, 21:59

clock-img

Anonimen

no js sem pa dietetika zdrvnika iz jeseniške bolnišnice k nam je pršu v orodnišnico predavat vprašala kako je s to brezkofeinsko kavo a je res čist brez kofeina al ne in je reku da brezkofeinske kave so 100% brez kofeina k ga z nekim posebnim postopkom izločjo iz kavnih zrn. tako brezkofeinska kava postane navaden napitek ki ga lahko popiješ kukr ga hočeš brez posledic! če mi je to reku dohtar v porodnišnici k je to razlagov doječim materam mislm da mu je za vrjet

clock-img

02.07.2006, 21:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem