cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bradavice na prstku...

clock-img

24.09.2012, 17:19

clock-img

Anonimen

hčerkica stara 3,5leti ima na prstku dve bradavički in me zanima kako se to odstrani? Zanima me ali se sploh kaj dobi v lekarni za tako majhnega otroka ali je potrebno iti k zdravniku?

clock-img

24.09.2012, 20:01

clock-img

mini86

pencil-img

6050

pejt v lekarno in kupi tako tekočino k se jo nanaša kakor lak in je za bradavice in kurje oko..js bi probala prvo s tem, predno bi jo peljala k zdravniku..in je to tudi za otroke..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

24.09.2012, 20:37

clock-img

Anonimen

veste mogoče kako se reče tele tekočini?,ker sem vprašala v lekarni in mi pravi,da za tako majhne otroke se nič ne dobi:(

clock-img

24.09.2012, 20:55

clock-img

mini86

pencil-img

6050

collodium keratolyticum-upam da prav prepisala:)

to sem js za našga tri letnika dobila..je imel verjetno otišanc in mu je tole pomagalo..piše pa še da je to dermalna raztopina za odstranjevanje kurjih očes in bradavic..
nam je že ena "kura" pomagala..3 dni nanašaš 2x na dan in potem namočiš..če ne pomaga takoj zadevo ponoviš

bistvo je da te raztopine vsebujejo mlečno kislino in pa salicilne kisline..pa je pol vseeno kako se imenuje

upam da vam rata brez zdravnika

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

25.09.2012, 09:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.09.2012, 09:41

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mislm da je na trgu malo morje teh zadev..enim pomaga eno drugim drugo..ti se pa odločiš s čim boš prvo začelauser posted image

clock-img

25.09.2012, 09:58

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Verrumala v tujini ne dobiš več brez recepta...

Mi smo poskusili marsikaj, funkcionirala pa je le Justova ognjičeva krema.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

25.09.2012, 10:00

clock-img

mini86

pencil-img

6050

maš pa tud homeopatske za te bradavice

clock-img

28.09.2012, 10:23

clock-img

Anonimen

Pozna katera KOLODIJ za odstranjevanje bradavic.Sem danes kupila v lekarni in sem ji povedala koliko je hčerka stara vendar sem v navodilih videla,da piše od 5leta naprej.Mislite,da lahko vseeno uporabim pri hčerki stari 3,5let?

clock-img

28.09.2012, 13:04

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Meni so na rokah (imela sem jih cca 40) izginile takoj, ko sem pozabila na njih in jih nehala mazat s sem živim.
Potem se mi je na nogi naredila, spet mazala z tem "lakom", nič pomagalo.. potem sem namazala z medom. je izginila ...

clock-img

28.09.2012, 15:26

clock-img

mini86

pencil-img

6050

krog okoli bradavice namaži z kakšno mastno kremo pa potem daš to tekočino res samo na bradavico..

clock-img

30.09.2012, 09:12

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: pikicapia
... KOLODIJ z... piše od 5leta naprej.....uporabim pri hčerki stari 3,5let?

Misliš da ni z razlogom napisana starost? Piše od 5 let, da bi jih manj prodali?user posted image

clock-img

01.10.2012, 12:14

clock-img

Anonimen

Misliš da ni z razlogom napisana starost? Piše od 5 let, da bi jih manj prodali? [/quote]

Ja nikoli ne veš mogoče pa je res zato napisanouser posted image

Jaz sem napisala kaj mi je rekla v lekarni in kaj piše v navodilih.Ni pa vedno vse tako kot piše v navodilihuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem