cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bršljanke ne rastejo...:(

clock-img

19.07.2011, 22:01

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Odkar je bila ta peklenska vročina, so mi bršljanke ful opešale, na soncu so bile cel dan in sploh več niso rdeče barve, ampak so roza???? Pa kr nehale so rasti, a je za to kriva ta vročina oz. da so bile cel dan na soncu, jih pa tudi redno gnojim???

clock-img

20.07.2011, 06:30

clock-img

madona77

pencil-img

229

Meni se je to dogajalo pri nekih drugih rožah, da so spreminjale barvo, oziroma so bile čisto svetle. Kolegica, ki je cvetličarka je rekla, da jim manjka železo. In res so bile kmalu lepše, ko sem jih zalila z železom. Dobi se v prahu ali v tekočini.

Zmeraj znova opažam, da slabi ljudje na tem svetu držijo skupaj, celo če se še tako sovražijo. V tem je njihova moč.
Dobri ljudje so osamljeni in to je njihova slabost.
(Jevgenij Jevtušenko)

clock-img

20.07.2011, 12:00

clock-img

ona

pencil-img

3685

Pa sedaj prihajajo v to fazo,ko malo počivajo in ne cvetijo,čez en čas pa spet začnejo bujno cvetetuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem