cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bršljanke

clock-img

25.10.2008, 14:09

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

Kako jih prezimiti??

clock-img

25.10.2008, 19:01

clock-img

ona

pencil-img

3685

Vse odrežeš stran,pustiš samo steblo tam nekje 10 cm iz zemlje in jih daš nekam noter v stanovanje,ne sme bit prevroče,čimmanj jih potem čez zimo zalivaš....jaz jih ponavadi kar stran vržem in drugo leto kupim nove,ker imam manj delauser posted image

clock-img

25.10.2008, 21:06

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Jst sem jih pred tednom prepikirala prvič v življenju. Sedaj mi pa vsi podtaknjenci cvetijo user posted image user posted image

Kaj pa naj sedaj storim? Imam jih v dnevni znotraj na okenski polici, kjer je kar toplo in zelo svetlo...

A jih kar pustim ali rajši cvetove stran porežem?

clock-img

26.10.2008, 23:14

clock-img

ona

pencil-img

3685

Kolikor se spomnim ne smejo bit na preveč toplem,nisem pa sigurnauser posted image
In ni mi jasno,da ti podtaknjenci cvetijo,nič pusti jih en čas,pol bi pa jaz raje porezala cvetove stran,pa čimmanj zalivaj-skoraj nič čez zimo.

clock-img

27.10.2008, 21:12

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

V bistvu sem jaz samo vrhe odrezala pa prepikirala. Pač napikala 10 cm dolge v zemljo.

Verjetno to ni prav user posted image user posted image user posted image ???

clock-img

20.11.2008, 19:45

clock-img

m@j@

pencil-img

329

je prav, dobro si anredila. samo sedaj tiste zametke cvetov sproti ščipaj stran. malo zalivaj imej na svetlem in ne pretoplem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem