cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Boste kam šli za krompirjeve počitnice

clock-img

28.09.2011, 09:41

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Kot že v naslovu,me zanima če greste kam za krompirjeve počitnice....mi sicer ne ta termin,gremo pa takoj,ko bo teh počitnic konec....se res nebi gužvala.....
Zdaj pa rabim ideje,kam?2 odrasla,3,5letnica in 8mesečnica.....

clock-img

28.09.2011, 10:10

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi gledamo Egipt, najverjetneje bomo šli tja.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

28.09.2011, 10:16

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Mi gremo v London. Končno user posted image

clock-img

28.09.2011, 10:45

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Nikamor ne gremo. Nimava dopusta pa tudi, če bi ga imela bi bili doma. Včasih paše doma bit pa mir met.

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

28.09.2011, 11:14

clock-img

Babsi

pencil-img

149

[color=#000000 size=3]Verjetno nikamor. V toplice se ne grem gužvat, London in podobne low cost avionske destinacije smo že obdelali. Po moje bodo otroc doma, jaz v službi. In bomo mal prišparal za prvomajsko križarjenje. user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2011, 11:16

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi gremo na Elbo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

28.09.2011, 11:27

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Mi bomo pobirali krompir, ga kuhali, pekli in jedli. A niso temu namenjene??? user posted image user posted image

Kdaj sploh so?

clock-img

28.09.2011, 12:17

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Mi bomo pobirali krompir, ga kuhali, pekli in jedli. A niso temu namenjene??? user posted image user posted image

Kdaj sploh so?

mislim,da so od 30.10-6.11.............nevem točno.....ja pečen krompir mi je najboljši,ko fajn krusta,pa dobre začimbice
zraven

clock-img

28.09.2011, 13:40

clock-img

st1nina

pencil-img

32

Hej Peti, če boš med krompirjevimi počitnicami pobirala krompir, boš bolj malo pobrala - krompirja do začetka počitnic (konec oktobra, začetek novembra) že dolgo ni več v zemlji:).

majčica 1508 - mmmmmm se strinjam. Pečen krompirček iz pečice je zakon!!! Al, pa pečen kostanj???

clock-img

28.09.2011, 13:46

clock-img

pikus

pencil-img

25

Mi pa verjetno tri dni po naši deželici po dolgem in počez.

clock-img

28.09.2011, 21:07

clock-img

st1nina

pencil-img

32

O, super ideja. Kam pa greste po Sloveniji? Tako blizu nam je in jo premalo poznamo. Naš malček je trenutno še premajhen (je lanski majček), zato bomo kakšno leto, dve še počakali, potem bomo pa začeli....

clock-img

09.10.2011, 19:57

clock-img

latris

pencil-img

136

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Mi gremo na Elbo!

O, mi tudi gremo na Elbo, pa še v Piso in Chinque tere. Mogoče se pa srečamo user posted image .

A to greste v kakšen apartma, al greste s šotorom?

clock-img

09.10.2011, 20:14

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi bomo doma, nimam dopusta.. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

10.10.2011, 09:47

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: latris

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Mi gremo na Elbo!

O, mi tudi gremo na Elbo, pa še v Piso in Chinque tere. Mogoče se pa srečamo user posted image .

A to greste v kakšen apartma, al greste s šotorom?

http://www.campinglafoce.com/camping_island_elba/camping_elba.html

mobilno hišico smo najeli... ne upamo s šotorom, sej lahko da bo toplo, lahko je pa tudi že mrzlo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

10.10.2011, 11:07

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Hej Peti, če boš med krompirjevimi počitnicami pobirala krompir, boš bolj malo pobrala - krompirja do začetka počitnic (konec oktobra, začetek novembra) že dolgo ni več v zemlji:).

Ja, madona, če pa nisem vedela, kdaj sploh so. Nič bo treba kakšno drugo delo najti. user posted image

clock-img

12.10.2011, 20:54

clock-img

st1nina

pencil-img

32

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Ja, madona, če pa nisem vedela, kdaj sploh so. Nič bo treba kakšno drugo delo najti. user posted image

Jaz sem si pa to dobro nagledala. Tako potrebujem počitek, da me bo konec.
Pazi to:  31.10. (ponedeljek) in 01.11. (torek) sta praznika, kar pomeni, da lahko vzamem tri dni dopusta (02.11. , 03.11. in 04.11. in pooooooooooooočivam:). Ja, mi gremo za nekaj dni v Rovinj, v en nov hotelček, imajo program za otroke, pa še za naju tako da bo začetek počitnic aktiven. Drugi del počitnic pa izležavanje, obisk prijateljev, pa seveda kosilo pri mami, tašči,... Luštno bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem