cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bonsai

clock-img

31.05.2008, 12:07

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Zdravo!
Evo, za darilo sem dobila en bonsai...A mi lahko kira prosim pove, kako pogosto se to zadevico zaliva, ker jst in večina "rožic" smo dva različna pojma.

Hvala!

clock-img

31.05.2008, 12:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.05.2008, 12:46

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Če imaš zemljo ful zbito je najbolj na tri dni cel spodnji del za 10 minut postavt v vodo da se napije. PA ful špricanja da ima vlago. TAko je s tem no da če mal pozabiš na njega se ti hitro posuši ke rje to ubistvu rastlina za ven...

clock-img

31.05.2008, 13:27

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

js mam enga bonsaička, k ga nisem sploh sama kupila, tako da nisem niti vedla kake vrste je. vedla sem samo, da se ga kao 1x na teden potopi v vodo dokler grejo mehurčki ven.
pol sm pa malo pobrskala, zdej pa tko delam: zalivam ga ko vidim, da je zemlja že malček suha, še preden je vsa osušena. ta zemlja ni navadna, tko da ga kr par minut zalivam user posted image .dostikrat mu na podstavku pustim malo vode zaradi vlage (ker jo rabijo), kdaj pošpricam. in imam pa še eno gnojilo za bonsaje k ga vsake 2-3 zedne uporabim. in moram rečt, da se je izbolšal.
pa neko društvo za bonsaje obstaja, samo ne najdem spletne strani zdej, imajo tudi forum.

clock-img

01.06.2008, 00:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.06.2008, 12:59

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

hvala punce!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem