cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bombe...49.dan(S)

clock-img

18.04.2006, 06:08

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jutro!

Kako? Ste se fajn napapcale za veliko noč? Jao, na srečo je konec praznikov in požrtij in na srečo se vsaj na vagi ne pozna hudega viška.

Sem pa edino beljakovinsko soboto po pravilih preživela. NEdelja in ponedeljek sta tudi bili kosili beljakovinski...zajtrki so vsebovali potico....pa celo popoldne je bilo pocukrano z dobrotami.

Danes pa strogo sadje.


lp

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

18.04.2006, 06:41

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

O dobro jutro. He he, najprej včerajšnja dogodivščina. Vreme je bilo krasno in odpravili smo se na bližnji hrib. Pokurit odvečne kalorije. Nekje na 1/4 poti sem sopihala kot lokomotiva, saj nimam nobene kondicije. Nekako nam je uspelo priti do vrha, kjer nas je sonce še močno žgalo. Po približno pol ure  smo se odpravili v dolino. Na poti nazaj nas je (menda pričakovano po vremenski napovedi) ujel dež, mokri smo bili kot cucki. Kaj takega pa še ne. Curljalo nam je od obleke, nosa, las. Skratka, izlet, da te kap.
No kar se grehov tiče, o njih rajši ne bi, saj se je moj moralni maček krepko redil čez praznike.
Danes grem naprej po planu: torej sadje. In če se ne motim, je danes moja polovica. Jupi.

Lepo se imejte.

clock-img

18.04.2006, 07:25

clock-img

njelci

pencil-img

283

dobro jutro...sem se kar mal pomirila ko sem prebirala, da ste tudi vi podlegle velikonočni skušnjaviuser posted image ..na začetku sem se kar držala, pol pa je eksplodiralouser posted image user posted image user posted image  v nedeljo  zvečer smo zapili sina od kolega, ma tam niti ni blo krize, razen alkohol, ker sem se cel dan šparala za zvečer, no in drugi dan, se pravi včerej, se mi niti ni poznalo na vagi je ostalo na istem, pol pa včeri, ker je bil lep dan smo šli s klapo mal pohajat na obalo in za nazaj smo se vstavili na osmici v bertokih, ker nism prejn nič jedla sem bla lačna kot volk in sem se pridružila pri narezkuuser posted image user posted image user posted image  ma ku bi blo samo to, seveda smo morali spit še kakšen deci refoška zraven...no in danes za dobro jutro ko sem stopila na vago so se vsi ti pregreški poznali +1kguser posted image user posted image user posted image  groza...rezultat vsega pa je da sem danes na vodi, torej vse, ki ste danes na vodi na zdravjeuser posted image ... 

clock-img

18.04.2006, 08:25

clock-img

katis

pencil-img

975

Dobro jutro bombice!

Končno spet jazuser posted image ! Velika grešnica za te praznike...

V soboto sem šla na morje na zlato poroko in evo, smo bili povabljeni že na kosilo (tu je še šlo kot B dan, le z 1 žličko solate s koruzo in fižolom), zvečer pa še vedno B ter seveda pod 'prisilo' tudi kak kozarček vina (3-4 dcl), malenkost krompirja in najhuje TORTA in 2 koščka peciva.

V nedeljo pa sem imela še vedno B dan z 1 kosom kruha, 2 kosoma sadnega kruha, 1 kosom sirove pogače ter 3 koščki peciva.

Včeraj pa sem že bila na normalnem OH dnevu (zevečr morda kak košček peciva še preveč, a zato nič čokolade)

Za danes pa še ne vem, kaj naj. Zaenkrat me drži, da bi morda imela kar vodnega, ker mi je včeraj zaradi vseh teh grehov pokazalo točno 1 kg več. user posted image  Bomo videli. Če bo pa sadni, bom pa kako kislo zelje nabavla in bom to 'žulila'. Da gre vsaj bolj v minus.

Skoraj sigurno bo pa vodni dan konec tedna, ko bo spet luna... še ne vem točno ure....

Dajmo bombice, zdaj smo pa že krepko zagrizle v 2.polovico... user posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

18.04.2006, 08:58

clock-img

buni1

pencil-img

93

Dobro jutro!user posted image
Se javljam po treh dneh!user posted image KAj sem jedla, o tem ne bomo debatiraliuser posted image user posted image user posted image Saj ne, da so bile enormne količine, ampak o kakšnih B, ŠKROB, pa OH dnevov pa tudi ne moremo govoriti.user posted image Sem vse malo pobrkljala!user posted image Se ni za sekirat!user posted image Danes pa strogo SADJE!user posted image Pa veselo nprej!!
OK ČAO ČAOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2006, 09:44

clock-img

SašaL

pencil-img

42

Tudi jaz s pregrehiuser posted image , ni šlo drugače je bilo preveč skušnjav. Sploh nisem upala stopit na vago, ker sigurno kaže veliko preveč. Danes je pri meni strogi sadni dan z velikoooo vode. In nato po sporedu naprej, B, Š, OH, S, B Š, OH, S, .....

Saj bo, saj je še slaba polovica pred nami.

clock-img

18.04.2006, 09:44

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Pr meni tudi strogo sadje...al pa še to ne...voda voda voda...mogoče pa veste tut zakaj user posted image user posted image user posted image !!!

Aja...plus 1 kg!!!user posted image

clock-img

18.04.2006, 10:40

clock-img

Anonimen

Groza,pa ti prazniki.Zagotovo mam kak kg več.Dieto sm čist zgubila izpod nadzora,čeprav hrane nisem nič mešala med seboj,le pojedla sm nenormalne količine,predvsem sadja in v nedeljo mesa,pa jajc.Včeri bi mogla met vodni dan,pa sm ob 17.uri pojedla dve jabolki,ob 20.30(lakota!) pa še 1 hruško.Pol sm pa bruhala sami čaj,in celo noč mi je blo slabo.Tak da mal sm se sčistila.:)
Danes sm se odločila,da mam kosilo beljakovinsko,na kliniki,kjer mam pa prakso popoldne,pa si bom za večerjo privoščila sadje.
In pojma nimam,kaj naj dans kuham-mamo pri nas velike probleme-ta'mala je vegeterjanka,jaz sm na dieti,ati in mami pa jesta normalno.Grem zdaj pod tuš,z Cofijem na sprehod,pol pa šibam v trgovino,po nakupih.

Go bombe,go bombe...le še 41.dni do konca!:)

clock-img

18.04.2006, 10:51

clock-img

TINALAN

pencil-img

101

Tudi jaz na dan z grehi. Začela sem jesti v soboto zvečer, brez kontrole, potem se je nadaljevaloi v nedeljo in v ponedeljek. Tako da sem še zdaj napihnjena. Danes pa sadje. strogo se bom držala diete, ne smem popustiti, ker mi gre super.

clock-img

18.04.2006, 10:54

clock-img

tinca100

pencil-img

13

Živjo boooombe!
Danes sem šla na forum samo iz enega razloga, da vidim če sem samo jaz grešilauser posted image . Tudi moja vaga danes kaže +1kguser posted image user posted image . Za znoret. Saj je še več kot en mesec do konca in vmes ni ne vem kakih hudih praznikov, tako upam da bo šlo še kaj dol.
Danes strogo sadje.

clock-img

18.04.2006, 10:55

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz sem pa danes kljub velikim pregreham stopila na vago, ki pa mi je pokazala - 1 kg! user posted image user posted image  Glede na to sem se odločila, da ne bom imela vodni dan, ampak lepo sadno-zelenjavnega.
Z: jagode
K: solata in tenstan ohrovt
M: hruška
V: solata

To je moj današnji plan, kolk od tega mi bo uspelo, bomo pa še vidli!
Drugače sem pa danes za na sprehod oblekla ene hlače, katere sem nosila pred user posted image  in so mi bile pred dieto kar 10 cm preozke. user posted image  Sem prav ponosna!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2006, 11:43

clock-img

Teya

pencil-img

1051

čestitam, Jessy! user posted image  en najboljših občutkov! user posted image

tudi zame danes le sadni dan, čeprav sem imela nekaj časa v mislih vodnega user posted image  sem pa kar konkretno lačna user posted image  verjetno se je moj želodček te dni nazaj razvadil user posted image  se pa za spremembo ne veselim tako evforično jutrijšnjega B dneva, saj mi šunka skoraj skozi uha gleda user posted image

pogumno!

clock-img

18.04.2006, 13:40

clock-img

katis

pencil-img

975

Hu... sem prejle vidla posnetek s te zlate poroke. user posted image  Ma sm mela filing, da sem že tolk boljš vidit, sploh ko se v ogledalo pogledam. Pol pa vidim posnetek s kamere user posted image  in evo... se mi zdi da se skor nč ne pozna.... matr....

Grem hitr hujšat naprej... hvalabogu, da moj pravi, da se mi ful pozna. Pa da ne smem prehudo shujšat, da mu ne bi izhlapela user posted image

Sorry, ampak sem se morala 'izkašljat' user posted image  ... saj je boljš, sam te preklete kamere so pa krute, še fotoaparat ni tak!

OK bombice, dejmo bit pridne še naprej, da še enkrat tolk dol sklatmouser posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

18.04.2006, 13:41

clock-img

katis

pencil-img

975

Aja še tole:

Jessy bravouser posted image user posted image user posted image

Verjetno si ta vikend ena redkih, ki se res lahko pohvali. Bravo!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

18.04.2006, 13:49

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Hvala, hvala....user posted image user posted image user posted image

He..he..Katis, mene je pa user posted image  predvčerajšnjem vprašal, da kolk sem shujšala in kolk mislim shujšat, pa mu povem, pol pa se začudim ob njegovi izjavi, ko je rekel:" Ja, kam boš pa shujšala 20 kil?" Mater, sem bila prav presenečena nad to izjavo. Je res nisem pričakovala! Sem vzela kot za kompliment! user posted image

clock-img

18.04.2006, 13:54

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

No tko, do sedaj sem bila na vodi, upam da bom še naprej. Če bo kriza, bom pojedla solato ali kako pomarančo.
Prav mi je, kaj sem se pa tok basala.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

18.04.2006, 19:59

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

ojla

drage moje bombice: jaz sem še z vami, ampak komi živimuser posted image , pa ne zaradi prenažiranja. sem namreč neki zbolela, kašljam, iz nosa mi curlja in vročino imam malo pod 40 ali 39. Skratka, noro. Dons je bil dragi doma, ker ne vem če bi sfolgala s kajo, ker sem čist na konc.

Sem grešila, včeraj pa nisem nič pametnega pojedla, ker mi ne pašeuser posted image  Tako, da sem zgleda res bolna.user posted image

Zdej grem pa kar spat.

lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

clock-img

18.04.2006, 20:17

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Oj,

da se javim. Moj sadni dan je šel po načrtih vse do 18.00 ure, ko mi je uspelo priti domov iz službe. Lačna sem bila kot user posted image in sem pojedla najprej malo breskovega kompota, potem pa za poobedek še malo potice, ki je ostala od praznikov. Torej se je moj velikonočni ponedeljek malo podaljšal v velikonočni torek. Še dobro, da so dobrote "pospravljene", da se mi bo tale velika noč nehala vleči v nedogled.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2006, 20:21

clock-img

katis

pencil-img

975

Ojla!

No, pa je večerja user posted image  že tudi za mano:
solata iz 1 jabolka, 1 rdeče pomaranče, 1 žlice marmelade, soka pol limone ter 1 žlice lanenih semen; poleg pa sem pojedla še 5 krhljev sušenih jabolk ter 1 žlico cončničnih semen.
Si človek ne bi mislil, kako sit si lahko po taki večerji.

Aja, pa mal boljše volje sem že tudi. Po konkretnem obisku WCja user posted image se mi tale vikend pravzaprav sploh ne pozna več, tako da vam jutri popoldan z veseljem sporočim minus!

Lahko noč!user posted image

P.S. Ej Maja Z, upam, da se čimprej pozdraviš. Zdaj, ko nam končno sonce in prava pomlad kukata v deželo, moraš biti čimbolj pripravljena na user posted image  sončne potepe... bodi čimprej zdrava ko user posted image !



_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

18.04.2006, 21:48

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

No tudi za mano je tale huuuda požrtija,kaj pa se mi danes zgodlo pa nisem pričakovala user posted image .

Včeraj sem si zadala, da bom danes na vodi in mi je to celo uspelo do 14.00, ko sta me premamili banani. Ob 17 je prišel domov user posted image in, ker ni prej nič povedal, da pride, sem mu šla po pizzo in glej ga zlomka, tudi zase sem jo prinesla, pa nč vegetariana al pa kaj podobnega, navadna pizza z vsemi pregrehami user posted image user posted image user posted image . OBUUUUUUUUUUUUUP.

Očitn prihaja user posted image  in sem lačna fuul. Upam, da jutri zdržim brez grehov in da bom karakter še teh 40 dni. Sama nad sabo sem razočarana, pa tako voljo sem imela.user posted image user posted image user posted image

Ah sej bo, upam vsaj!

Lep večer še naprej!


_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

18.04.2006, 22:09

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

NR, se ti je tista pica prav sama ponujala, kajne da! user posted image  Tudi jaz slišim te pregrehe, kako me prav kličejo, da jih pojem...tako sem danes v celem dnevu zmazala čokolado od jajca, ker Neja je še premajhna....pa jajce ni bilo tako majhno. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem