cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bombe...46.dan (B)

clock-img

15.04.2006, 11:07

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ja, kaj pa je zdaj tole? Nobene ni nikjer? Kaj ste vse med pirhi, šunko in poticami? user posted image user posted image user posted image

Jaz bom danes imela škrobni dan, jutri pa beljakovinski.
Jedla bom pa:
Z: user posted image  je že v želodčku
K: krompir s papriko in bučkami v pečici + solata
V: verjetno riž, če se mi bo pa dalo regrad nabrat, bom pa regrad s krompirjem jedla

Pa prijetne praznike!

clock-img

15.04.2006, 11:12

clock-img

Teya

pencil-img

1051

Jessy, tudi jaz se ti pridružujem pri tej zamenjavi dnevov.....torej danes škrobi dan...
ker sem držala luno vse do danes, sem bila zjutraj že prav malo adijo...tko, da sem z največjim veseljem froštkala banano in 2 dozi kafeta  user posted image  sem pa od včeraj šla celo kg dol!!!! user posted image  full happy!

za kosilo bom naredila krompir s tisti kumarično omako, za katero mi je zadnjič, ena od vas, zaupala recept....za večerjo pa tudi jaz še nevem....če nebom ravno preveč lačna, bom ksolato s fižolom in koruzo, drugače pa verjetno kakšen riž.....2x na dan mi pa res ne lušta krompir user posted image

lepe praznike želim tudi jaz in čim manj skušnjav!

clock-img

15.04.2006, 11:13

clock-img

Anonimen

Jaz sm tuki...in že noro čakam na velikonočni zajtrk jutri,ker imamo v kuhinji same dobrote.
Tud jaz imam dans škrobni dan,čeprav nevem,koliko bom lahk jedla-sem namreč vsa otečena in ful boli.
Danes mam predviden tak jedilnik:
Z ob 9.15:krožnik jagod
M ob 11.00:1 liter vode
K ob ?:pečen krompir+solata
V ob ?:še nevem

Go bombe,go bombe...še samo 44.dni do konca!

clock-img

15.04.2006, 11:19

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Evo mene tudi. Ravno se tepem po prstih, da ne bi potice požrla. In kraški želodec skupaj packam, me tako mika, da vam povedati ne morem.
Drugače sem pa za zajtrk en konkreten liter vode, pa malo kasneje eno jabolko. Za kosilo bom pa govedino iz juhe, solato iz motovilca in radiča in rukole (malo vsega), za večerjo pa ...... uh, kje je še to.
Vmes pa k žegnju, pa na kolo za zdravo telo user posted image user posted image  . Bogi bicikl.
Sem pa ob včerajšnji luni verjetno še malo izgubila. Tehtnice še nimam nove. Ja pa punce, ena trgovka v bližnji štacuni mi je rekla, da tole zdej pa ful dobro zgleda, da se mi zelo, zelo pozna, da sem shujšala. A veste kako sem zrasla user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

15.04.2006, 12:05

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tjaga, pol se ti pa res more fajn poznat! user posted image user posted image user posted image  Jaz pa kar še čakam, da kdo opazi moje manjkajoče kilograme, pa očitno tega noben ne vidi, niti moj user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Se pa na hlačah fejst pozna, tako da jaz to vidim! user posted image user posted image user posted image

Teya, tudi jaz sem izgubila 900 g na včerajšnji dan in to kljub grehom. Danes jih lahko izdam, ker niste več lačne. Torej, včerej sem ob 16h obupala in si na maslu stenstala 2 bučki in obe pojedla. To še ni bilo dovolj in sem odrezala 2 kosa kruha in na debelo namazala z Nutello! Potem sem ob 20h zmazala še 1 banano, čeprav nisem bila lačna. Od 21h do 22h sem hodila v shrambo po čokolado in je pojedla 3 rebra, če ne kar 4 (ne vem kolk točno), ob 23h sem pa še 2 pirha zmazala. user posted image  Res pohvale vredno! Še dobro, da se na tehtnici ne pozna! user posted image

clock-img

15.04.2006, 17:57

clock-img

njelci

pencil-img

283

živjo, tudi jst sem še tu...se nism izgubila, sam časa ni blouser posted image  no kokrkoli, tudi jst sem luno zdržala, kmalu sem obupala, proti večeru me je tako metalo ma na srečo mi je prijateljica pomagala, user posted image user posted image user posted image HVALA PRIJATELJICA T...hvala bogu za take prijateljice...user posted image user posted image user posted image no dns se pa pridružim jessy in teyi pri zamenjavi dnevovuser posted image morm povedat da me je prej popoldan že pošteno martralo da bi vzela malo šunke al pa pirh, ma sm zdržalauser posted image user posted image  domači se čudijo da bom tudi za praznike držala dieto, ma jst mam voljo in moram zdržat, k se bojim da če se pregrešim bo hudič user posted image , me bo minila vsa volja in bom kar grešila, in ne bom mela nobene meje...
no moj jedilnik:
Z: 2 kivija
K: krompri s papriko in čebulo, bučke
V: ne vem še nism nč lačn, lohku da jo bom tudi izpustila

zdej pa vam zaželim le še lepe praznike, brez pregreškov, pa se slišimo če nje prej po praznikih

clock-img

15.04.2006, 18:08

clock-img

Anonimen

Lakota,lakota...
Danes sm se odločila,da danes in jutri ločujem samo med obroki,v ponedeljek pa bom imela vodni dan.Če se bo vse izšlo po načrtu,seveda...

Moj krog "hranjenja" je za danes zaključen.In kaj sm jedla?
Z ob 9.15:krožnik jagod
M ob 11.00:1 liter vode
K ob 13.00:pečen krompir+solata
V ob 17.30:nekaj rezin šunke,vratovine,ribice,kranjske klobase+jajček+hren

Jaz mislim,da mi tud ta način hranjenja,vsaj sedaj med prazniki,ne mora nardit velik škode.Pol se bo pa zanimivo čistit.

Jutr pa mam v načrtu velikonočni zajtrk ob 8.uri,za kosilo le kos sadja,in spet narezek z velikonočnimi dobrotami za večerjo.

Kak gre vam,bombe?A kaj grešite?

clock-img

15.04.2006, 18:51

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Zgleda, da smo vse zamenjale Š in B dan.
No, jutri bom začela z grehi - najprej zjutraj potica - komej čakam. Dobro, da sem imela luno, vsaj nebom imela toliko slabe vesti.
Sicer pa upam, da nam preveč grešila - mislim, da bom samo jutri.




_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

15.04.2006, 21:03

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

OJLA

jst pa nisem nič dnevov menjala in sem dons jedla čevapčiče s kajmakom in solato za kosilo (naju je dragi povabil)user posted image  ter potem za večerjo malo salame, sira in biftka ter malo preveč kruha kot bi lahko..ampak je pasalo kot user posted image user posted image ..samo mi je blo potem ful slabouser posted image  Jutr bom pa zjutri zajtrk, za kosilo pa kak krompir in solato in bo škrobno - beljakovinski dan mimo...v torek pa če bo kej preveč kil na meni, pa spet vodni dan in se spucam.user posted image

Fajn bodite in lepo praznujte in jejte! V mejah normale seveda.user posted image

Teya, ti je ratala omaka?

LP
Maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

clock-img

15.04.2006, 21:12

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Meni se je pa dan totalno sfižil. user posted image user posted image user posted image user posted image  Že celo popoldne nekaj mlatim in meljem. Potico, pa šunko, pa prato, pa dejte no mir. Sem tako slabe volje. Kave sem tudi spila en hektoliter in to z mlekom.
Grrrr, kje je šele torek, ko ne bo vseh teh dobrot okoli mene.
No vsaj kolesarili smo malo, potem nas je pa dež ujel. Smo imeli kar tempo, da smo prišli domov. Grem, sem tako jezna sama nase.


clock-img

15.04.2006, 21:21

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz imam danes "kao" škrob, sam je popoldne v moja usta zaromalo nekej pregrešnih koščkov in sicer sem pojedla 2 rezinci (res tanki) šunke, malce pozneje še 2 kosa potice, še malce pozneje pa 1 jajček, zdaj bi pa spet kaj mlela! Komej čakam jutro, ko si privoščim pravi velikonočni zajtrk (kruh, šunka, hren, pirh, potica, pomaranča - mogoče bom izpustila pomarančo, da ne bo prehudo user posted image )
Drgač pa punce, ne smemo se sekirat zaradi teh pregreh! Sej bomo potem bolj pridne! Jaz bom vidla, kolk bom požrla jutri in v ponedeljek in če bo res preveč hrane romalo v mene, bom v torek, ko je sadni dan, imela kar vodnega, pa bo!

Grem pogledat, če je kaj pametnega za pod zob! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem