cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bombe...21.dan(B)

clock-img

21.03.2006, 06:49

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jutro!!
Včerajšnje "frutkanje" je bilo uspešno....brez grehov.  Danes pa B. In sicer bom imela za zajtrk jagode, za kosilo cvetačo in ta veliko kurjo bremzo(bedro), za večerjo pa tud nekaj mesnega.

lp

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

21.03.2006, 07:30

clock-img

katis

pencil-img

975

Jutro!

Zame danes OH!!!

Z: 2 pomaranči
K: graham špageti z omako iz bučk
V: user posted image !!!!! Bom šla v spar po kak kos zame in za mamo (je bila sedaj ful pridna in se je čist držala). Pa čokolada seveda.

Jutri pa tehtanje. Hmm. Sem šla včeraj na vago preverit, kako je stanje. Po vikendu polnem pregreh, je bilo samo -0,1 kg user posted image (hvalabogu, da ni šlo gor!) Tak da bom videla, kaj bo šlo dol še v theh dveh dneh...

čau!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

21.03.2006, 09:08

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Morgen!
Tudi jaz sem ponosna na včerajšnji dan! user posted image  Ravnokar sem razmišljala, kako bo, ko bo vodni dan, saj pride po sadnem dnevu, pa se mi zdi, da dopoldne bom komot preživela, popoldne pa malce težje. Srčno upam, da bo takrat lepo vreme, da bom veliko zunaj!
Danes še nisem zajtrkovala in niti ne vem, če bom. Verjetno si bom samo kavico skuhala, pa bo. Za kosilo pa puranje zrezke, spečene na hitro, zame bo še zelenjavna priloga iz bučk,paprike, korenja in paradižnika + solata + juha, za user posted image  bo pa puran z jajci ter solato in juho. Jaz bi tudi jajček dala na meso, sam škoda, ker ga ne smem...user posted image
Za večerjo bom isto, vendar najbrž le meso in solata.

clock-img

21.03.2006, 09:13

clock-img

Kofi

pencil-img

831

JA te kile...kdo jih razume...jaz imam po sadnem dnevu več kil kot po OH user posted image user posted image  Haloo..??? Pa včeraj morem priznat da sem bla kr precej lačna...sem jedla samo kosilo ob 12 in pol do večera nič...samo vodo oz. čaj. No, pol zvečer okoli 6,7 ure me je pa želodec tko fejst začel bolet, da sem mislila da bo ven skoču...sem pojedla pol 2 hruški, pa je še bolj bolel...ejejej...Danes je ok.

Danes bom mela pa zrezek v gobovi omaki pa kako zelenjavico poleg - njami. Za večerjo pa še ne vem....
A je treba nujno juho poleg jest? Ker jaz je v teh 20. dnevih še nisemuser posted image . Pa nikol mi ni preveč juha dišala...sej je niti skuhat ne znam - razen one iz vrečke user posted image user posted image user posted image

Ok, naj vam kilce  grejo hitro dol...ne pa tak kot meni ;) Pa se vagamo jutri...

clock-img

21.03.2006, 09:19

clock-img

buni1

pencil-img

93

Dobro jutro Bombice!user posted image
Spet je za nami ta sadno zelenjavni dan.user posted image Še dobro da je tudi zelenjava, če ne ....user posted image Za kosilo sem jedla malancane na ražnju in ajvar; dobro kot user posted image  Popoldne pa eno banano in nekaj suhih fig. Za večerjo pa dva paradajza. Za preživet!user posted image Danes pa zrezki, pa gobe, pa velika skleda solate. user posted image Za moja dva pa še pomfri. Še dobro, da nisem prevelik ljubitelj pomfrija, če ne bi mi sline cedila.user posted image
V želodčku pa že vsakodnevni greh!user posted image Kaj čmo!!!user posted image
OK Se tipkamo ČAO ČAOuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2006, 09:21

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

ojla

jaz bom pa dons za kosilo pečeni piščančji file, ker kurjih bremz ne maramuser posted image , za prilogo pa cvetača in popečene bučke ter solata. Za večerjo bom pa najbrž solato, mešano, s popečenim piščancem. Če se mi bo seveda dalo spet pacat.user posted image  Če ne, pa bom jogurt vrgla v rit.

Jessy, po moje če si vržeš en majhen jajc gor na meso, ne bo nobene panike..kaj pravte?user posted image  Sej vem, da se kao ne meša B med sabo, ampak tok grozno pa najbrž res ni, ali pač? Jaz si  tut kakšno mocarelico vržem na meso in v solato, pa mi grejo KG kljub temu dol.user posted image

Jaz imam pa dons prvič po sadnem dnevu manj kilc. Ponavadi je blo vedno več.

čau,čau
Maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

clock-img

21.03.2006, 09:24

clock-img

TINALAN

pencil-img

101

JA,tudi jaz včeraj brez grehov. Danes pa napadaj na mesek, čeprav nisem ljubiteljica mesa, ga bom z veseljem zmazala. Verjetno bodo kaki zreska na tur, pa mogoče sirček gor, zvečer pa verjetno sirček, pa kakšen jogurtek. Punce, vse bomo zdržale do konca. Ko vidi mtisto skupino, ki imajo že 78 dan, sem jim kar fouš, ampak tut me bomo kmal na tem!!! Lepo glodajteuser posted image

clock-img

21.03.2006, 09:32

clock-img

SašaL

pencil-img

42

No en lep shujšan pozdravček še od mene. Komaj čakam današnjega kosila, da bom lahko spet nekaj konkretnega pojedla. Ali ve vedno pojeste kos kruha ob kosilu in popijete juhico (tako kot piše v knjigi).

clock-img

21.03.2006, 10:45

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jaz skoraj nikoli ne jem juhe in kruha zraven.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

21.03.2006, 10:47

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Ahh, sej ni take sile s tistim jajcem. To je trenutna želja, ker sem lačna in komej čakam na kosilo. Saj, ko bom vgriznila v mesek, bom željo po jajcu kar pozabila. Je boljše, da ga ne jem!

Jaz kruha še nisem jedla zraven kosila. V vseh teh dneh sem ga samo 1x jedla, za večerjo, ker sem jedla okisano meso in tam pa že skoraj moreš pojesti kos kruha. Juho pa vedno popijem, ker mi paše, pa še fino me nasiti.

clock-img

21.03.2006, 10:50

clock-img

ELENCA

pencil-img

81

oj,
jst sem tud preživela včerajšnji dan brez grehov, sem mela preveč dela da bi se lahko s hrano ubadala, danes pa isto.
Ne vem ali lahko danes jem golaž? Za kosilo imamo golaž pa nisem sigurna ali ga lahko ali ne?
Jst včasih tud mal kruha pojem, pa juhico tud po kosilu, danes je kos kruha dovoljen?

lep pozdrav vsem bombam

clock-img

21.03.2006, 10:51

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Seveda je golaž dovoljen...pa košček kruha tudi.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

21.03.2006, 11:29

clock-img

Teya

pencil-img

1051

že prvi dan bom začela morit user posted image user posted image user posted image  berem, da na vitaminski dan jeste sadje in zelenjavo.....a to ste ve same tako priredile al sem se le jaz po nepotrebnem vsa ta leta matrala striktno SAMO s sadjem na vitaminski dan user posted image  na papirju, ki sem ga jaz dobila, je namreč pisalo, da nam na vitaminski dan pripada SAMO sadje user posted image  
se pa seveda z največjim veseljem pridružim vašim pravilom, saj je prav SADNI dan bil tisti, ki me je vedno ubijal user posted image

župce tud jaz ne jem.....

moj vsakodnevni greh pa je malček mleka v kavi user posted image  brez tega kava ne gre po grlu, brez kave, pa mi telo ne funkcionira user posted image  panika??????

froštkala sem jabolko, za kosilo me čaka kitajsko zelje (v katerem bom zeloooooooo pogrešala fižol user posted image  ) in telečji zrezek (ali pa kar hrenovke...nevem še), večerja isto, le manj.....

pogumno naprej!

btw, kje je seznam bomb? user posted image

clock-img

21.03.2006, 11:35

clock-img

katis

pencil-img

975

Ojla!

teya - mislim, da je bilo v Rinini knjižici parkrat na ta dan tudi zelenjava, pa kaki oreški... ampak vseeno bi naj bil poudarek na sadju.

Vendar pa meni to ne gre ravno, zato si pomagam z zelenjavo. Po eni strani je prav tako (če ne še bolj) vitaminska, po drugi strani pa ima manj sladkorja - TOREJ - bolj primerna za hujšanje. user posted image Vsaj v moji glavi.

Toda pazi, to je samo nevtralna zelenjava (nič krompirja, riža, stročnic, koruze...) ampak le parika, paradižnik, zelje, ohrovt, bučke, kumare, solata ... in podobno.

glede seznama - pojdi na začetek (bombe 1.dan in tam nekje je tudi bombe - seznam) - to je kakšna stran ali dve nazaj.

Lep dan!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

21.03.2006, 11:57

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Teya, v Rinini knjižici piše, da če nisi ravno ljubitelj sadja, da ga lahko nadomestiš z zelenjavo!

Teya, sezname delam jaz, tako da jutri, ko sporočite tehtanje, objavim nove podatke!

< Sporočilo je popravil Jessy -- 21.3.2006 12:02:46 >

clock-img

21.03.2006, 12:13

clock-img

Anonimen

Pa je še samo 69.dni do konca!
 
Končno sem dočakala ta beljakovinski dan.

  • Za zajterk sm popila 1 liter vode+mešano 1 dcl vode z 1 dcl multiv.soka!Sadja nisem jedla,ker mi ni pasalo.
  • Kosilo bo čez kakšno uro-ocvrt sir+paradižnikova solata
  • Večerja je še daleč,zato še nevem natančno,kaj bom dala v usta-izbiram pa med-solato z mozzarelo,sadjem ali kozarcem multiv.soka!Se odločim tik pred obrokom.

Danes se počutim že malo boljše in je res,kar ste punce napisale včeraj-ne smem piti več toliko vode.Malo se bom šparala.:)
In sedaj se še odločam,ali se v četrtek pridružim katis pri vodnem dnevu,oz. pri luninem postu.Stvar moram še konkretno preštudirat,mislim pa,da ne bi bilo preveč težko,glede na to,da mi OH dnevi niso preveč ljubi(priznam le,da so se mi danes ob gledanju ene reklame tekle sline,ko sm se spomnila na smetanove kekse s kokosom in čokolado-njami-a sem jih v svojem življenju pojela že konkretno preveč-ko začnem jesti te kekse,se uastavim šele pri zadnjem v škatli).

In tako gremo naprej...nisem še prepričana,ali se bom jutri tehtala,ali ne.Se javim še kaj zvečer!

Go bombe,go bombe,...

clock-img

21.03.2006, 14:04

clock-img

Teya

pencil-img

1051

hvala za pojasnilo user posted image  povedano mi je zelo všeč user posted image  jaz nisem brala nobene knjižice oz. knjige, ampak sem samo dobila dieto opisano na a4 formatu.....

ma vi to resno s temi vodnimi dnevi??????? user posted image  jaz ga nisem še nikoli, med to dieto, držala user posted image  PRIZNAM....nisem sposobna user posted image  po vitaminskem dnevu držat še vodni user posted image ...po OH bi mogoče še šlo....tko pa....NO WAY user posted image  
kako se boste pa po vodnem dnevu spet vskladile z jedilniki? ga boste imele vse hkrati?

evo, za kosilo sem pojedla (mogoče "malo" preveč) : zrezek s čebulo in paprikašem....ker mi to kao še ni bilo dovolj, sem zraven pojedla še veliko skledo kitajskega zelja user posted image  zdaj mi pa še fuuuuuuuuuuuul nekej sladkega diši user posted image  ma ne bom! user posted image

pogumno naprej!

elanor....ocvrt sir?????? user posted image  pišuka...si bom jst res mogla kr knjigo prebrat in se ne zadovoljit z napisanim na mojem listu user posted image

ne zamerte, če vam morim s svojo skeptičnostjo do določenih "pravil" te diete, ampak mi raje kar povejte in bom UTIHNILA user posted image  OBLJUBIM user posted image

pozdravček!

clock-img

21.03.2006, 14:25

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Elanor, me veseli, da je boljše s tabo! Jaz ne vem, če bi se šla tisti nameravani vodni dan, ker si že tako nekam oslabela! Nevem! Premisli!!!

Teya, pohan sir ali pa kako drugo pohanje je tako, za včasih, da si popestriš jedilnik, drugače pa priporočajo dušeno oz. kuhano meso. Vsekakor boš manj shujšala, če boš jedla pohanje. Jaz, k sreči, nimam nobene želje po pohanju.
Isto je s pomfri krompirjem. Morda 1x na mesec, več pa že ne. Tako jaz gledam na to stvar, lahko pa, da se motim!
Jaz bom poskušala izpeljati vodni dan. Če pa slučajno ne bo šlo, bom pa kako sadje prigriznila, ampak upam, da ne bo treba. Kako bo z jedilniki, bomo še vidle, ampak načeloma ga imamo vse tiste, ki smo štartale s 1.3. SKUPAJ, tako da jedilnik ne bi smel odstopat od tega. Teya, ti si pa preračunaj, kdaj imaš vodni dan, kajti vodni dan je na 29. dan diete!!!

clock-img

21.03.2006, 15:58

clock-img

breda

pencil-img

40

Ej punce, ne se treba bat vodnega dneva, Za mano sta že dva-uspešna. Obkrat sem imela jabolka v bližini (če slučajno ne bi šlo), pa jih nisem potrebovala. Če je kriza popiješ en vroč čajček, pa je sigurno bolje.Edino kar je, se lahko zgodi kakšen glavobolček. Le pogumnouser posted image user posted image , drug dan je super občutek, da si zmagal!!oz. zmogel.

clock-img

21.03.2006, 18:09

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Tudi jaz seveda včeraj brez grehov, no razen tiste kavice, brez kofeta pač ne gre.
Danes Z:banana;K:avijacija + paprika+gobice;V;šnicl+paprika

Jutri zjutraj bo najbrž tudi banana, kosilo pečen krompirček + skleeda motovilca+večerja pol kosila

Kar se kilaže tiče, še vedno gre dol ampak bolj po malem kot je. Zdaj samo ne smem obupat pa bo. Ja ja še 8 dni in bo vodni dan user posted image . Upam, da bo za zdržat, no ja bo pač voda pri uhah ven rinila zvečer. Zajtrk po vodnem dnevu bom imela ziher ob 4 zjutraj, da pridem k sebi user posted image . Največja finta od vsega je, da imava z možem ravno na vodni dan obletnico, se je sam prav veseli, je že rekel, na tisto vodo te bom pa že peljal user posted image , no evo vse je za nekaj dobro.

Lep dan/večer še naprej!

l.p.
Irena

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

21.03.2006, 19:13

clock-img

katis

pencil-img

975

Evo punce,

ravno od večerjeuser posted image ... sem imela krasno skutino rezino z malinami na vrhu... Se mi bo še cel teden sanjalo o njejuser posted image

Jutri imam vitaminski dan, tak da bodo na sporedu jabolka, kiviji, kuhana cvetača ter verjetno dušeno zelje ali pa ohrovt. Še ne vemuser posted image .

elanor - mislim da je zate bolje, da se malo 'okrepiš' (ne zrediš, da ne bo pomote, preden greš na vodni dan. itak ga imate ostale bombice naslednjo sredo (29.dan), poleg tega je pa v sredo še prazna luna od opoldan dalje (oz 12:+nekaj). Tako da vaš vodni dan ravno sovpada z luno. Jaz svojega, ki bi ga morala imeti v ponedeljek, prehitevam, ker mi ravno ta teden lepo v kombinaciji z luno znese.

Vam bom pa lahko lepo poročala. Sama sem v preteklosti namreč že večkrat na luno post izvajala in mislim, da ne bi smelo biti prehudo. user posted image  to bo pa že ratal!!!

Ajmo punce, user posted image  držte se ... oz. držmo se!!!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

21.03.2006, 21:59

clock-img

njelci

pencil-img

283

živjo..najprej hvala da ste me vzele medseuser posted image  
jst sm pa danes najprej pojedla eno banano, ker sem imala smo to pri roki, pol pa sem šla na kosilo in pojedla en košček govejega mesa in skledo solate, juha mi ni preveč dišala,sem jo pojedla sam 3,4 žlice.user posted image ..mislm da bom juho kar spuščala....za večerjo pa sem si privoščila malo več, sm pojedla hrenovke in solato pa pol polnozrnate žemlje...no meni je dan kar hitro minil in zaenkrat morm reč da mi se ni hudouser posted image
najbolj se bojim vikendov, ker imamo s klapo navado it v nedeljo na kako pico al pa na kak kmečki turizem...že ta vikend bom prestala prvo skušnjavo, saj po vsej verjetnosti pojdemo na osmico, kjer se pije in je na velikouser posted image ...držte pesti da me ne premaga skušnjava...
si pišemo juti...še enkrat hvala da ste me vzele medse....drzte se...

ojoj moje zelje oz moj cilj...ma zenkrat bom skromna in rekla tako...želim si shujšati vsaj za 15 kg....a imam previskoke cilje? user posted image user posted image

clock-img

21.03.2006, 22:01

clock-img

Anonimen

Zdaj sm res začela premišljevat o postu.Odvisno,če se bom jutr dobro počutila,se ga bom držala,če ne,pač ne.

Hvala,bombe,ker ste tako pozorne do mene-jaz se bom že zmazala.

In danes sm bla zlo pridna popoldan-spila sm le še 2 l vode,za večerjo pa sm pojedla 3 mini mozzarele+2 korenčka.In me lakota nič ne muči.

Jutr mam pa spet prakso,začnem ob sedmih,in mam zjutraj v načrtu dve banani,da me spet kje ne pobere in padem skupaj.

Gremo naprej...

clock-img

21.03.2006, 23:04

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Njelci, jaz že več kot 1 leto nisem bila na osmici (najprej nosečnost, zdaj materinstvo) pa jo že malce pogrešam, ampak med dieto pa res ne vem, če bi upala it nanjo. Je tam vsega preveč. Če bi pa že šla, se pa ne bi nazaj držala, ampak bi raje potem naslednji dan imela vodni dan!
Cilj sem zabeležila. 15 kg ni previsoko zastavljeno, če si realna!!!

Punce, jutri je tehtanje, ne pozabte!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem