cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bombe....9 dan (B)

  
clock-img

09.03.2006, 07:13

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

No, tko.
Jaz danes za kosilo jem pohan sir, za večerjo pa kislo mleko ali jogurt.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

clock-img

09.03.2006, 07:17

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Juutro!

Pa je danes beljakovinski dan user posted image user posted image user posted image , za kosilo bodo ribice in ajmer solate zelene, zdaj pa sem ravno ob zajtrku-skodelica grozdja, za večerjo bo pa jogurt ali kislo mleko.

l.p.
Irena

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

09.03.2006, 07:55

clock-img

buni1

pencil-img

93

Jutro! Danes sem zelo zgodnja!user posted image  Včerajšnji dan je minil brez posebnosti. user posted image Čeprav je bil bolj zelenjavni, kot sadni. To sadje mi že pri uhah ven leze!user posted image Pa saj je solata tudi vredu! Danes pa meso!!!! Jeeeeeeeeeee! user posted image Ima mama rojstni danuser posted image , ampak jaz bom samo meso, brez grehov!user posted image Upam! Lakote pa trenutno nobene. Kako fajn! user posted image OK Držte se! Se tipkamo!!! ČAO
Aja! A ste včeraj dobile kakšnouser posted image ? Byuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 08:08

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Sadni dan je minil. Popoldan sem bila takoooo lačna, da sem pojedla par rozin in oreškov user posted image . Danes je pa mesek na sporedu, za večerjo pa skuta z gozdnimi sadeži. Pa ne bomo lačni!

clock-img

09.03.2006, 08:24

clock-img

ELENCA

pencil-img

81

Jst sem pa včeri mal grešila, popoldne sem bila tolk lačna, da sem mogla mal kruha zraven solate pojest, pol sem pa še dvakrat v sir ugriznlauser posted image . Upam da se mi to ne bo poznalo...user posted image
Danes imam tudi jst pohan sir za kosilo, za večerjo pa kak jogurt ( naravni)user posted image .
Vodni dan pa res ne vem kako bom zdržala brez grehovuser posted image

user posted image  , sem jo dobila od dragega

clock-img

09.03.2006, 08:33

clock-img

Maja Z

pencil-img

839

ojla

dons pa zgleda da bo pohan sir skoraj na vsakem jedilnikuuser posted image . Seveda pri meni tudi in skleda paradajza in kumar.
Zvečer pa jogurt.
Dons ne smem grešit, ker sem včeraj preveč.user posted image

user posted image  sem seveda dobila od user posted image , ponavadi dobim še kakšno čokolado, zdej pač ne.user posted image

Zdej bom pa jagode jedla. njammmiiii
ej, sadja mam že vrh glave..sploh mi ne potegne večuser posted image

lp maja

_____________________________

Lepo je biti mamica!.......včasih tudi naporno seveda :)

clock-img

09.03.2006, 08:38

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Jaz pa pravkar jem melono, verjetno bom tudi jaz pohan sir, al pa ne, ker ne vem kak je z tistimi drobtinami goriuser posted image
Kako ste zdržale včerajšnji sadni dan, jaz brez blema nisem bila nič lačna, jedla sam sadje, pri kg pa se mi spet fajn poznauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 08:55

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Hej...jaz sem bla včeraj tut pridna...malo sem bla sicer lačna, ker mi je zmanjkalo tako sadja kot zelenjavem...ma dobro...se zgodi...grešila sem samo z enim mičkenim koščkom čokoladice...pila sem ful vode...danes pa tehtnica kaže kr isto kot včeraj zjutraj...sem ful žalostna..user posted image po prejšnjem sadnem dnevu je kazala pol kile manj....sem pričakovala tudi zdej kej takega..ah...bom potrpela

Sicer pa mam danes na jedilniku čevapčiče z ajverjem...njami...nič drugega za kosilo, ker se itak ful najem s tem. Za večerjo pa pol litra jogurta.
Vmes še kako sadje, ker ne zdržim do večera samo s kosilom (ga imam namreč že ob 12.00, ko pride moj dragi domov).

Ok, držite se..se beremo!

clock-img

09.03.2006, 09:08

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Ženske, meni še vedno ni jasno, kako da za večerjo jeste jogurte, če pa naj bi se jedlo enako kot za kosilo, le pol manj?user posted image
No, jaz se tega držim, ker je verjetno ravno to fora, da se ti potem metabolizem spremeni, ali kako?
Da vam zaupam, sem sama včeraj namesto sadnega imela kar vodni dan, ker sem se na OH dan ful prekršila. Pa sem kar lepo zdržala.
No, danes bo pa itak mesek.user posted image



_____________________________

Letos pa bo!

clock-img

09.03.2006, 09:15

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Kepa user posted image user posted image user posted image , imaš pa res železno voljo in prav je tako.

clock-img

09.03.2006, 09:20

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

janjja, jaz upam, da mi je končno kliknilo v glavi. Veš, imam toliko kg za izgubit, da bom morala parkrat ponovit to 90 dnevno dieto, če bom hotela se vsaj približat normalni teži. A bo že, treba je le vztrajat.
Jaz samo upam, da dobim še mal volje do gibanja. To je še bolj v krizi.user posted image  

_____________________________

Letos pa bo!

clock-img

09.03.2006, 09:47

clock-img

Anonimen

Jaz imam pa danes vodni danuser posted image .
Saj sem si sama kriva. Včeraj je bilo preveč grehov. Se bom tako vsaj kaj naučila. Prav zavidam vam ko boste danes imele pohane sirčke.

user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 09:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kepa res je v tem fora, da za večerjo ješ isto kot za kosilo le pol manj. Kasneje, čez kak mesec pa lahko že malo bolj kombiniraš in delaš majhne razlike med K in V. Ko bo pa konec diete, pa samo še ločevanje med obroki.

O, kako je fajn brat, ko ste tako pridne. Jaz sem se tudi prijavila že pri Tut, pa zdaj pri Bombah... pa mi ne znese. user posted image  V službi je vse preveč dobro za jest in morala bi zbrat veliko železne volje in misliti vnaprej, pa nimam časa trenutno. No ja, bolj nimam energije. Čakam spet lepše vreme in sonček.

Držim pesti za vse borke!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 10:31

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ola,
danes bom pa jaz, z razliko od vas ki boste sir jedleuser posted image , jedla zrezke v omaki in zraven še kuhano cvetačko...njamaaaa

Za zajtrk sem pa ravnokar pojedla 2 pomaranči.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

09.03.2006, 10:48

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Župca že diši, prav tako tudi mesek. Pečem kar svinjsko stegno v kosu, za zraven si pa pražim ohrovt. Dodala bom še solatko in bo kosilce pripravljeno.
Včerej mi je user posted image  namesto user posted image  prinesel kar pol kg jagod, ker je vedel ,da imam sadni dan. Je vedel, da jih bom bolj vesela! Sicer včerej niso prišle na vrsto, sem jih pa danes za zajtrk pojedla 6 komadov, ostale pa jutri!

Sem pa včerej za večerjo pojedla preveliko količino tenstane bučke. Sem dodala še pol zelene in rdeče paprike in 1 paradižnik, kar je količinsko kar dosti zneslo. Najprej sem hotela pojesti le pol, ampak se nisem mogla upreti in sem spraznila cel lonec. Se pa danes pozna pri kg, saj sem dobila še 10 dag gor! Prav mi je!

clock-img

09.03.2006, 10:59

clock-img

Kofi

pencil-img

831

No kaj mora pol bit za večerjo prav isto meso al lahko npr. za kosilo jem čevape, za večerjo pa kak manjši zrezek...al lahko celo kako salamo pojem al kaj takega...dejte mal razložit...tiste k veste kak to špila.user posted image

clock-img

09.03.2006, 11:43

clock-img

TINALAN

pencil-img

101

JA PUNCE, TUT JAZ SE VESELIM DANAŠNJIH BELJAKOVIN.
Za kosilo bo puranji zrezek in solatka, za večerjo pa pol  manj. Tudi jaz sem včeraj grešila. sem si šla ob osmih kuhat karfiolo, pa mal droptinic sem dala gor. Sej ni tako hudo, al? Upam da se mi ne bo poznalo. Tut moj možiček je priden z mano. Mi je v veliko podporo. Že zjutraj me kliče, pa vpraša, kir dan je danes. Jaz pa rečem, četrtek, pa reče, ne, za jest kir danuser posted image !!!!

clock-img

09.03.2006, 11:44

clock-img

Anonimen

Moj včerajšnji sadni dan je potekal prav lepo-izpraznila sem skoraj vse zaloge sadja in popila neskončno veliko plastenk vode-in to samo do 18.30.In danes zjutraj sm se stehtala-rezultat?+1 kg!Kako je to možno?!Pa tako sm bla pridna...morda pa zato,ker nisem polulala vse vode,in jutri bom vrjetno dobila menstruacijo.Sam ena kila,pa nič grehov.Kriza!Al pa ima sadje preveč glukoze(banane,hruške,grozdje,...)?

Danes pa takole-zgodaj zjutraj eno hruško,zdaj pa en mali zdenka sirček,ker mi je slabo,tako sm lačna.Kosilo bo bolj pozno-papcala bom sojine polpetein solato.Ste mi pa nardili lušte z tem sirčkom-morda si ga privoščim zvečer.Sm vesela,da je beljakovinski dan.

Pa gremo naprej...

clock-img

09.03.2006, 11:45

clock-img

katis

pencil-img

975

Hojla!

Jaz pa pravkar pospravila 2 kivija.

Opažam, da ne smem jesti prezgodaj, ker sem potem cel dan lačna. user posted image . Večraj sem že ob pol osmih zjutraj eno jabolko snedla, potem sm pa za kosilo preveč riža z zelenjavo. Šmrc, šmrc user posted image . No ja, sicer sem se potem zvečer zadržala in sem pojedla bljmalo riža ter ostanek zamzrnila (bravo jaz! kajti hrano stran metat mi je hudo).

Sicer pa voljo imam. user posted image  Saj zdaj smo že na 10% diete!!!!

kepa* - jaz bom dieto sigurno ponovila, ker hočem v tej rundi 20 kg stopit, v naslednji pa še 20kg. Tak da se lahko kar zmenima. Pa da gremo skupaj proti 'lahkemu' življenju user posted image .

clock-img

09.03.2006, 11:57

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Elanor...ena je prejšnji teden napisala da SOJA spada pod ŠKROB...preveri...al maš danes ti škrobni dan?

clock-img

09.03.2006, 15:09

clock-img

irenca

pencil-img

21

Ojla bombice!

Jst se vrnila, polna prekrškov, sej ne velikih, so pa bili, tako, da moja tehtnica sedaj kaže -1 kg. Prosim te pi,če lahko  to zabeležiš, v naš seznam!!! Zato bom danes kar brez večerje!!!!user posted image
Vam zvečer povem še kaj več,ker moram it delat poročilo o seminarju..
pozdravček
Irena

Vse najboljše Buni!!!user posted image

clock-img

09.03.2006, 18:36

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pegica, prav imaš! Soja spada pod škrob!!! Piše v Rinini knjižici!

clock-img

09.03.2006, 18:59

clock-img

katis

pencil-img

975

...ja soja bi naj bila škrob - kot čičerika, pa fižol, pa grah itd.

Kaj čmo, jaz bi jo tud pod beljakovine drgač štela, če pa naj bi bila zamenjava za meso pri vegetarijancih. Ampak, kaj čemo ...user posted image

Sicer imam pa jaz danes OH dan. Sem že pojedla špagete z omako (čebula, paprika, česen, šampinjoni, paradižnik, gorčica + začimbe) mmmm
Toda zdaj bi se morala počasi na sladico spravit, pa mi nekak ne diši. Niti ne vem, kaj bi. Kake cimetove piškote verjetno. Pa čaj. Ah, menda ni kaj narobe z mano user posted image  Se mi prvič, odkar sem na dieti, lušta sadje. Upam, da se mi bo jutri tudi, ko ga imam cel dan na jedilniku.

Sem pa ravno domov s fitnesa pršla.
user posted image

Sem se razgibala ko user posted image . Yes!
Sem prav vesela, ker se mi po par obiskih že krepko na vzrdžljivosti pozna. Če bo šlo tako naprej, se kmalu ne bom več prepoznala,hi hi hi....

< Sporočilo je popravil katis -- 9.3.2006 19:02:53 >


_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

09.03.2006, 20:50

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Kako kaj, bombice?
Ste že vse zaspale?
Jaz sem danes jedla meso in solato. Mmmmm, kk je pasalo.

Sem sicer mal lačna, a se ne dam. Voda je rešitev.



_____________________________

Letos pa bo!

clock-img

09.03.2006, 20:58

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Danes je bil prav vredu dan, le pila sem veliko premalo in ne vem, če sem sploh spila 1 l tekočine. i danes ne gre!

Drugače pa sem jedla:
Z: 6 jagod
K: meso, ohrovt, bučke, paprika, solata s paradižnikom in juha
V: zgoraj našteta zelenjava

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem