cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolniška-nega

clock-img

30.12.2004, 21:31

clock-img

katjutav

pencil-img

26

Pozdrav vsem!
Zanima me, če kdo ve, koliko časa bolniške-nege pripada za bolnega osnovnošolskega otroka. Hčerka je namreč zbolela in jo bom peljala k zdravniku, to me pa
čisto informativno zanima. Hodi pa v 2 razred devetletke.
Vem, da je ena omejitev, vendar nikjer ne najdem kolikšna je.
Hvala za kakršnokoli informacijo.

clock-img

30.12.2004, 23:10

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni se zdi da 14 dni, potem pa komisija, ampak nisem zihr. Ni isto kot pri odraslih 30 dni. To ni važno, koliko je stara.
LP

clock-img

31.12.2004, 09:52

clock-img

Anonimen

Aja, da ni važno, koliko je stara? Vem da so nekaj časa (primer pri moji sestri, ki ima tri otroke)komplicirali, da za šoloobveznega otroka sploh več ne dobiš bolniške. Vem, da je bil problem, kako bolanega sedmletnika pustiti samega doma. Potem pa je bilo rečeno, da je odvisno od otrokovega zdravnika. Sedaj pa res ne vem, kako so se potem stvari obrnile, če so se.

clock-img

31.12.2004, 14:11

clock-img

Anonimen

Glede starosti- sploh ni važno, kolko je star otrok. Če je bolan je bolan. Nima veze a je šoloobvezen al ne.

clock-img

31.12.2004, 16:40

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Ni važno koliko je star. Nego dobiš tudi za svojo mamo, moža, očeta, če ste seveda v skupnem gospodinjstvu.

clock-img

31.12.2004, 16:40

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Komplicirali so ji? Meni niso hvala bogu še nikoli.Kaj se pa to pravi, da ji niso dali bolniške - sramota za slovensko državo. LP

clock-img

20.01.2005, 16:18

clock-img

JANKI

pencil-img

4

TA TO TI MENDA PRIPADA SAMO EN TEDEN.PRAV DANES SMO SE O TEM POGOVARJALI V SLUZBI.CE IMAS DOBREGA SVOJEGA OSEBNEGA ZDRAVNIKA,SE POSKUSAJ ZMENITI Z NJIM,CE TI LAHKO ODPRE BOLNISKO.VELIKO SRECE

clock-img

20.02.2009, 11:19

clock-img

tajčika

pencil-img

10

Dan,

pozna kdo mogoče novejše podatke...

Bolniška nega za šoloobveznega otroka.. do katere starosti...?! user posted image

lp,

clock-img

20.02.2009, 12:01

clock-img

nena m

pencil-img

286

Ne poznam zakona, vem pa da je bila moja sodelavka pred kratkim na bolniški za 13-letno hčerko, ki je imela pljučnico.

clock-img

20.02.2009, 12:02

clock-img

nena m

pencil-img

286

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem