cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine v trtici

clock-img

11.03.2013, 15:47

clock-img

littlestar5

pencil-img

34

Lani okoli decembra so se mi pojavile bolečine v trtici. Bila sem v polležečem položaju in ko sem se želela vstati, me je tako držalo, da sem rabila nekaj časa, da mi je uspelo vstat. Bolečine so bile prisotne tako sede, stoje, leže, pri slednjem, pa so se prestavile na kolke. Šla sem tudi na slikanje medenice, kolkov in trtice. Vse je vredu, samo trtica je malo obrnjena navspred, ampak to ni takšno stanje, kjer bi bilo treba kaj ukreniti. Zdravnica me je dala na fizioterapije, da malo okrepim mišice zadaj. Čudno mi je, ker te bolečine niso skoz priostne. Nazadnje me je fejst bolelo januarja, trenutno nimam težav. In glede na to, da sem v službi skoz v stoječem položaju, zaradi sedenja ne more biti. Res pa je, da v službi dnevno nosim bremena. Pojma nimam zakaj to. Ali ima katera podobne težave? Kako si pri tem pomagate?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem