cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečina v levem jajčniku

clock-img

09.05.2011, 18:00

clock-img

nelly

pencil-img

172

Pozdravljene.Zanima me če je imela kater podobne težave. Namreč sem 6tednov po porodu in me boli v levem jajčniku,oz. je to podobno včasih menstruacijski bolečini,ki pa me hoče boleti tudi malo zadaj v križ.Na dotik me ne boli in tudi ko hodim me ne boli,ampak samo občasno,bolj čutim takrat ko sem nagnjena malo naprej.Ni pa tako da bi me bolelo skoz.Moje počutje je drugače uredo,vendar samo tole zbadanje.Včasih manj,včasih pa malo bolj.Ali je možno da se pripravlja h kakšni menstruaciji ali pa bi lahko šlo za kakšno cisto.Pri prvem porodu so mi sicer odkrili cisto ob tem jajčniku,vendar je bila velika približno 23mm.So jo spremljali in se ni kaj spremenila.Zdaj me pa spet boli. 

clock-img

17.06.2011, 14:50

clock-img

Patty81

pencil-img

159

Živjo!
Sicer vidim da sem pozna  odgovorom, pa kljub temu. Upam da si vmes šla h G? Tudi jaz imam cisto ampak me ne boli. Bi pa se v tvojem primeru sigurno šla pokazat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem