cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Boleči jajčniki

clock-img

20.05.2016, 07:38

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni.

17.4. sem imela menstruacijo. Bila je zelo šibka. Med 9. in 11. 5. sem čutila bolečino v jajčnikih, 11. 5. pa sem na hlačkah opazila še rjav izcedek (bilo ga je zelo malo). Občutek sem imela, kot da bom dobila menstruacijo. Zanima me, kaj bi to lahko bilo? So mogoče vneti jajčniki? S fanton namreč delava na otroku, od januarja, vendar se ne prime in ne prime...:( Noseča nisem, ker sem včeraj, 19.5., dobila menstruacijo. user posted image

Hvala in lep pozdrav.

clock-img

20.05.2016, 15:37

clock-img

shoegal

pencil-img

74

Lahko je bila samo ovulacijska krvavitev ali pa se ti je naredila in počila kakšna cista. Če se bo stanje umirilo, verjamem, da ni razloga za preplah, če pa se bo zadeva ponavljala in te bolela, potem se pojdi pokazat na pregled k svojemu ginekologu.

clock-img

20.05.2016, 18:32

clock-img

Anonimen

Da bi bila ovulacijska krvavitev? Je možno da bi bila tako pozno? Kes s pomočjo izračunov preko interneta, mi je vedno pokazalo, da bi naj ovulacijo imela prej.

clock-img

15.09.2024, 22:38

clock-img

Majaa7

pencil-img

22

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljeni.
https://zanositev-coach.si/avtogeni-trening/
17.4. sem imela menstruacijo. Bila je zelo šibka. Med 9. in 11. 5. sem čutila bolečino v jajčnikih, 11. 5. pa sem na hlačkah opazila še rjav izcedek (bilo ga je zelo malo). Občutek sem imela, kot da bom dobila menstruacijo. Zanima me, kaj bi to lahko bilo? So mogoče vneti jajčniki? S fanton namreč delava na otroku, od januarja, vendar se ne prime in ne prime...:( Noseča nisem, ker sem včeraj, 19.5., dobila menstruacijo. user posted image

Hvala in lep pozdrav.

Glede na vaše simptome, bi lahko šibka menstruacija in bolečina v jajčnikih nakazovala na ovulacijo. Okoli ovulacije nekatere ženske občutijo bolečino v spodnjem delu trebuha, kar se imenuje ovulacijska bolečina. Prav tako lahko rjav izcedek nakazuje na majhno količino stare krvi, ki se sprosti med tem procesom, in je povsem normalen pojav.

Ker se trudite zanositi in vam to od januarja še ni uspelo, razumem, da se lahko počutite zaskrbljeno. Pomembno je vedeti, da je za zdrave pare normalno, da lahko traja do enega leta, da zanosijo. Če vas skrbi, bi morda bilo koristno, da se pogovorite z ginekologom, ki lahko preveri vašo ovulacijo in morebitne druge dejavnike, ki bi lahko vplivali na plodnost.

Vnetje jajčnikov je še ena možna razlaga, vendar bi ga običajno spremljali tudi drugi simptomi, kot so bolečina, nelagodje, vročina in močnejši izcedek. Če bi bolečina vztrajala ali se poslabšala, bi bilo smiselno preveriti tudi to možnost pri zdravniku.

Vaš menstrualni cikel, bolečine in rjavi izcedek so lahko del normalnega cikla, vendar če imate še naprej težave s plodnostjo ali nepravilnostmi v ciklu, bi bilo koristno opraviti dodatne preglede.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem