cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Boleče prsi

clock-img

29.01.2005, 18:35

clock-img

Taj

pencil-img

163

:bravo:, hoj,

Zanima me, če katera ve, kako se spopasti z bolečimi doječimi prsmi. Od rojstva mojega sončka:duda: pred 7 tedni dojim, približno na vsake 3 ure (razen ponoči), pa me že kak teden ena dojka kar precej boli, danes pa me je začela tudi druga. To se mi je dogajalo tudi že prej, a je ponavadi nehalo po kakem dnevu ali dveh, sedaj pa traja že kar nekaj časa in ni ravno preveč prijetno:(.Je mogoče s čim omiliti ali pregnati te bolečine?

Pozdravček vsem mamicam in malčkom palčkom:metulj:!

clock-img

29.01.2005, 20:29

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Ojla!
Brala sem, da pomagajo obkladki iz listov zelja, ki jih predhodno ohladiš v hladilniku. Po dojenju pa si jih daš za nekaj minut kar v modrček. Jaz tega nisem prakticirala, ker nisem imela teh težav. Mogoče ti bo znala še katera druga bolje svetovati. Želim ti uspešno dojenje.:)

clock-img

29.01.2005, 20:38

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mlačen tuš in masaža delata čudeže. Preverjeno :bravo:.

clock-img

29.01.2005, 21:43

clock-img

mata

pencil-img

116

Če ne bo nič pomagalo, stopi do zdravnika in prosi, da ti napiše recept za spray sintocinon, ki se uporablja za lažje iztekanje mleka! Lahko, da te boli zato, ker ti malo mleka zastaja v dojki. Meni je pomagal, ko se mi je to zgodilo prvič že v porodnišniciin potem se mi je v petih mesecih še parkrat ponovilo. Se mi zdi, da bi brez spraya lahko postalo zelo hudo. Spray pa res pomaga, da čisto izprazniš dojko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem