cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bohinj

clock-img

19.12.2005, 21:27

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ali kdo ve za kakšne luštne in cenovno ugodne apartmaje v Bohinju?

clock-img

20.12.2005, 11:22

clock-img

fricka

pencil-img

751

Hotel Zlatorog ima občasno cenovno ugodne pakete. Hrana je fantastična.

clock-img

20.12.2005, 13:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Hočemo apartma, zato da zvečer lahko zapremo vrata spalnice user posted image  

clock-img

21.12.2005, 15:16

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Hehe viv zakuga pa v Bohinj rinete?user posted image   Mi mamo celo bajto frej...samo eno pomanjkljivost ima ta bajta...da nima ne oken in vrat...pol jih ne boste mogli zapirat.user posted image  Mamo samo gole stene in streho. Tle v ta stari bajti pa ni placa, k se nam je en del bajte zrušu pa še nimamo čisto vštimano. Žal.
Je pa zelo lepo zdej....polno snega(samo ceste so kopne) pa sonček tako da sem s tamalima vsak dan vsaj po eno uro zunaj.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

21.12.2005, 20:40

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Mi hodimo k košarkarju Zdovcu. So prijazni, v kleti je igralnica, možnost naročenega zajtrka in lakacija je mirna, stran od ceste.

clock-img

22.12.2005, 09:16

clock-img

viv_

pencil-img

9144

primoza - a ves da sem pri njih rezervirala user posted image  super! Pa že z več koncev sem slišala pohvale...

clock-img

22.12.2005, 12:31

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Dadi - ma da gremo mal na sneg, za kopat je blizu (pa ne mislim jezera, hehe), za smučat je blizu, za sankat je blizu... pa da mal zamenjamo okolje!

clock-img

22.12.2005, 14:47

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ja sej vem ja kako je to. ...Ok pol gremo pa mi v vaš kraj...da mal zamenjamo okolje, pa da se mal snega odvadimo pa tko.user posted image  Spremembe pa morajo bit. Pol pa uživajte viv.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

02.02.2006, 11:17

clock-img

Anonimen

Kje pa ima ta Zdovc apartmaje, viv, primoza??
Mi gremo marca v Bohinj, 2 družini, pa bi radi kakšne fine, lepe, moderne in dobro opremljene apartmaje (imamo majhne otroke).

clock-img

02.02.2006, 11:31

clock-img

viv_

pencil-img

9144

clock-img

02.02.2006, 11:35

clock-img

Anonimen

O viv hvala! user posted image  tega pa nisem najdla na netu.
A ste že bli potem tam? In kako je bilo? Mal napiši no, da se bomo vedeli odločit.

clock-img

02.02.2006, 11:39

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Nismo še bili, gremo zdej, od 7.2. do 12.2. - sam 2 dni dopusta, pa si 5 dni frej... fensi...

Ben bo pomoje vleku še smučke sabo, midve s tamalo pa sam kopalno opremo in sanke. Jaz nisem tak ski fanatik, tako da tista varjanta o izmeničnem smučanju odpade, Ben se bo pa pomoje šel eno dopoldne mal zjagat na Vogu.

clock-img

02.02.2006, 11:45

clock-img

Anonimen

No fajn, potem pa že nestrpno pričakujem tvoje poročilo o Zdovcu in Vodnem parku. Mr Traktores pa seveda Benovo poročilo o divjanju na Voglu, ker po mojem bo tud še marca tam sneg.
Po netu zgleda vse zelo v redu, ti boš pa povedala, kakšni so kaj apartmaji.

Fajn se imejte, pa lep kulturni praznik želim v Bohinju user posted image

clock-img

02.02.2006, 19:11

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Mi smo bili pri Zdovcu dvakrat, prijazen štejerc je oskrbnik, fitnes je bolj v razsutem stanju, imajo pa zelo lepo igralnico, pa možnost zajtrka itd.

Letos gremo spet.
V vodnem parku sem si zlomil nos na toboganuuser posted image , kjer se kaki ljudje zataknejo in obtičijo na mestu. Se pravi malo previdnosti ni oveč, posebno v gneči, ki nastane čez vikend.

clock-img

02.02.2006, 19:19

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

ja, kaj si pa tok norel po toboganu user posted image

no, sej, jaz sem si pa enkrat strgala kopalke na toboganu

clock-img

02.02.2006, 19:46

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Nisem norel, peljal sem tamalo, ki ji ni bilo nič, zahvaljajoč mojemu nosu, ki je prevzel udarec...

Seveda je bilo krivo žensko bitje, ki ni znalo šofirati, pa še otroka je imela s seboj.

< Sporočilo je popravil primoza -- 2.2.2006 19:48:01 >

clock-img

02.02.2006, 19:53

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

vedela sem, da bom sprozila plaz user posted image

clock-img

03.02.2006, 09:37

clock-img

Anonimen

Ženske so itak sam za k šporgetu, ne pa za po toboganu se drajsat, ane primoza user posted image

clock-img

03.02.2006, 21:55

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Saj sem vam položil v usta. V glavnem res je treba paziti na tistih toboganih. K šporgetu pa ne pustim nobene ženske, si ne mislim uničit še želodca, če sem si že nos.

< Sporočilo je popravil primoza -- 3.2.2006 21:56:06 >

clock-img

13.02.2006, 11:54

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Meta.,

no, mi smo se vrnili! Vglavnem, apartmaji so prijetno opremljeni, v hiši je tudi savna. Mi smo imeli apartma v pritličju, tako da sva zvečer šla lahko v savno, ker je baby phone vlekel brez težav. Tamala je imela zastonj, tako da smo plačali nekaj čez 8.000 Sit na dan za najem apartmaja. Od apartmajev do jezera je 5 minut peš.

LP, viv

clock-img

14.02.2006, 12:36

clock-img

Anonimen

Hvala, viv. Mi smo tačas že rezervirali apartmaje preko nekega podjetja, tako da gremo pravzaprav na Koblo in bomo plačali 4 jurje na dan user posted image
Bo pa Jure ostal v rezervi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem