cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Body slim pitaya

clock-img

14.01.2010, 21:28

clock-img

LERO

pencil-img

828

A katera uporablja kremni gel body slim Pitaya proti strijam in celulitu od Afrodite? A ima to ob redni uporabi kakšen učinek? Imam dva kupončka za -50 % in bi si kupila, ker moram glede tega nekaj ukreniti.

clock-img

14.01.2010, 21:53

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Hm - jaz jo imam, ker mi jo je dala tašča (dela pri Afroditi in me zalaga s takimi zadevami), samo ti težko realno povem, koliko v resnici pomaga, ker se namažem 1x na vsake kvatre. Jaz se nikakor ne morem pripraviti, da bi se mazala vsak dan. user posted image  Soseda sicer pravi, da kao fuuul pomaga, samo ona je itak ena velika naivnica - pravi, da "kar čutiš, kako se celulit topi" user posted image user posted image user posted image  - ja, seveda - kremo, ki ti da občutek ščemenja na koži je pa res težko narediti, samo to še ne pomeni, da se celulit res topi.  user posted image  

clock-img

14.01.2010, 22:21

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Evo - zdaj, ko ste me ravno spomnile, sem se pa namazala. Se že topi celulit ... user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem