cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bodoči obešalniki - 3 teden

clock-img

15.01.2007, 17:14

clock-img

GATA

pencil-img

550

Tajno društvo BODOČI OBEŠALNIKI 


user posted image   članice: 

* GATA 
* lelaval 
* Erdbeere 
* Irmy 
* Klara-1 
* Taula  
* HuAnita  
* hothien  ..... se nam pridruži februarja ali marca
* nalin … se je izpisala
* tosja
* Pajaca
* mala Tinka
* filipinka
* mojčika
* .ču
* Barbel
* maša82
* nina166
* dulcinea
* bambina
* nenni
* Ptica
***************************************************

clock-img

15.01.2007, 17:19

clock-img

GATA

pencil-img

550

Ojla vsem skupaj,

Začel se je 3 teden naše telovadbe user posted image .

Nov teden novi podvigi, upam, da jih bomo uspešno dosegle.

Vse ki ste se odločile, da se boste merile - se zmerite in če želite poročajte user posted image .

Moram še povedati, da sem štrajkala 3 dni, tako da je bil teden polovičarski, a kljub temu rezultati so user posted image .
2 cm manj v pasu in 1 cm  v bokih, vse ostalo je nespremenjeno. Vagala pa se še ne bom.



clock-img

15.01.2007, 22:15

clock-img

GATA

pencil-img

550

Tako, enourna telovadba je za mano.

Zdaj me čakajo še gospodinjska opravila, sicer zreducirano na minimum - sam jih ne zmanjka.

Upam, da pridno telovadite.

clock-img

16.01.2007, 08:23

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz pridno telovadim. V nedeljo sem se tudi stehtala (kriki so se slišali po celi Slovenijiuser posted image )...naj bi imela 1 kg manj, vendar mi teža itak niha, tako da temu ne posvečam pozornosti. Odločila sem se da se tehtam naslednjič šele februarja. Če bom zdržala tako dolgo.
Drugače mi pa problem predstavljajo večerje....zvečer postanem lačna in kar krožim okoli hladilnika in razmišljam kaj bi jedla. Sadje me ne nasiti, tako da ne razmišljam da bi jedla jogurte? Kaki nasvet?

Drugače pa pridno telovadite, jaz navijam za vse nasuser posted image  



_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

16.01.2007, 08:57

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pri meni rezultat ni ravno po planu, ker sem imela grehov poln vikend. Ampak kaj čmo, včasih je treba tudi grešiti. Drgač pa v nedeljo smo se sankali in sem celo dopoldne vlekla tamalo gor in dol pa sem in tja, tako da to se sigurno lahko šteje, včeraj sem pridno odtelovadila mojo aerobiko, danes grem plesat. V vsem tem času je šlo dol 2kg.... ma dobro, vsaj nekaj. Drgač pa raje počasi pa ziher kot pa hitro pa pol dvojno nazaj gor.

Taula meni zvečer najbolj pašejo solate. Jaz dosti drugega sploh ne jem za večerjo, solate so mi pa zakon.

clock-img

16.01.2007, 22:40

clock-img

GATA

pencil-img

550

Ojla,

pol urna oz. 20 minutna telovadba je za mano. No vsaj danes ni bla ta huda user posted image .
Hm ne vem kako bo v petek z mojo telovadbo, ker mam op. modrostnega zoba. Če bo fajn bolelo ne vem če bom pri volji, čeprav to ne bi smel biti izgovor, sam če človeka neki boli....

Pomoje bom zamenjala četrtek in petek, da bi v četrtek mela 1 urno telovadbo namesto v petek, tko da če tud petkovo izpustim ne bo velike krize ne? Čeprav bi blo pa že kakšen teden res lepo odtelovadit celega user posted image .

Kako kaj vaše mišice? Jaz morm rečt, da so se neverjetno okrepile, v bistvu sem zlo presenečena. Sicer ene vaje nikakor še ne morem narediti a vseen, so trebušne mišice začele opravljat svojo funkcijo user posted image .

Taula, jaz zvečer ne jem nič. Je pa nekako tako, da 4 ure preden greš spat naj nebi ničesar pojedla, pred tem pa čim lažjo in nizko kalorično hrano. Sej mene krivi lakota, sam sem trmasta ko user posted image  in se ne dam. Počasi se že moj želodec navaja in nisem več tok lačna kot na začetku.

clock-img

17.01.2007, 09:14

clock-img

Anonimen

pozdravljene!

Ugotavljam, da se jz ne držim čist urnika telovadbe,ki jo izvajate. Nisem od začetka zraven in ne vem kak je postopek. V glavnem jz telovadim vsak dan zjutraj.
Če je katera tak dobra in še enkrat napiše kak je postopek telovadenja!

Hvala.

clock-img

17.01.2007, 09:41

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ni nobenega postopka..telovadi kadar imaš čas in voljo...važno je da telovadiš.user posted image  Pa naj bo to zjutraj, zvečer ali pa ponoči. Delaš pač vaje katere misliš da potrebuješ..če npr. želiš izgubiti obseg nog, delaš vaje za nogo.

GATA jaz sem imela opracijo mod.zoba pred kratkim..pa ni bilo hudo. Če to rečem jaz ki se bojim igel in zobarjev kot user posted image , potem je že res. Samo prvi dan dan raje kar počivaj in jej hladno hrano (ala sladoled). Tako ti bodo tudi svetovali.

Ja za večerjo pa...prepozno hodim spati, okoli 23h, 24h, tak da sem lačna že do takrat. A to so izgovori..manjka mi trme.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)


clock-img

18.01.2007, 11:55

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Helo!

Upam, da me ne boste izbrisale iz društva, če priznam, da sem v ponedeljek in torek prešpricala telovadbo. No, včeraj pa sem bila spet pridna. Pa danes bom imela tud malo daljšo telovadbo.

GATA, tebi gre pa super! Jaz se nisem merila, ker se mi zdi, da sem premalo delala, da bi bili rezultati vidni. Bom za foro konec meseca vzela spet meter v roke!


clock-img

18.01.2007, 16:29

clock-img

GATA

pencil-img

550

Oj punce,

včeraj sem uspela telovaditi slabe pol ure, ker me je v predelu jajčnika tako bolelo, da nisem več zdržala. Tako da je iz 1 ure predivdene telovadbe bilo samo po pol. Danes pa je predvid menjave čet-pet.

Taula hvala za nasvet glede mod.zoba. Poročam jutri kako in kaj.
No mogoče bom pa petkovo telovadbo izpustila in bom v soboto podaljšala  user posted image . No bomo jutri videli.

Ja na začetku pa je treba mal svojo trmo uveljaviti. Sej jz pred polnočjo sploh ne uspem it spat, tko da je včasih kar kriza, sam je tko, da če 1x na teden zvečer kaj prigrizneš ali če ješ kaj zelo lahkega potem ni krize.

Mala Tinka, ja zaenkrat mi gre kar OK, sam pričakujem, da se bo ustavilo čez kakšen mesec. Bom tko rekla, da mam velik šlauf in ma kje za zginevat. Se bojim, da gre kar malo prehitro. Bom videla ko se zvagam februarja.
Drugače pa je mene tud ful presenetlo ker so že tedenski rezultati.

pridno user posted image

clock-img

18.01.2007, 22:29

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Punce, zaradi bolezni, tako moje kt mojih otrok, pa v bolnišnii sem bila z malim 3 noči, nisem telovadila. Čim me malo spusti, vas ujamem.
Sicer pa sem se znebila pol kg do zdaj, samo po moje sem ga v bolnišnici dobila nazajuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2007, 09:04

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Trenutno smo uspeli vzgojiti bakterijsko kulturo, ki zajamčeno zniža telesno težo za cca 10%, npr. za 7 kg v 3 tednih (62 kg na 55 kg), oz. 1 kg (15,5 kg na 14,5 kg). Žal je stranski produkt slabo počutje, vročina, dušeč kašelj, razvije pa se lahko tudi pljučnica.




clock-img

19.01.2007, 23:06

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Tudi pri nas zdravje ni na višku. Poleg tega sem danes imela svoj zadnji vodni dan in tako počasi zaključujem dieto. Pa sem kljub vsemu odtelovadila eno urco. Mi je pasalo in nisem imela namena vztrajati celo uro. Pa mi je kar hitro minilo.

Jutri gremo na en družinski pohod in bomo pozno doma, da po vsej verjetnosti ne bom nič konkretno telovadila (no, poleg pohoda).

GATA, kako je bilo pri zobarju? HuAnita, upam, da boste kmalu bolj zdravi! Ostale pa migajte in migajte in ...

clock-img

20.01.2007, 16:41

clock-img

GATA

pencil-img

550

Ojla punce...

zob je zunaj user posted image , boli pa tud ko user posted image . Včerajšni dan sem skoraj prespala tako da je telovadba odpadla, no itak bi user posted image , jedla skorajda nisem nič razen od tamale en frutek pa mal sladoleda. Mi ni nič pasalo, ker je blo vse brez okusa - bljak. Danes je že bolje, ne vem pa kako bo s telovadbo. Upam, da zateklina in bolečina hitro mineta. Pa upam, da bom kmalu lahko odpirala usta. No zaenkrat sem pa krasno glede na okoliščine.

Vidim, da prehladi ne počivajo tko da - držite se in se pozdravite čimprej.

Huanita upam, da ni blo hudo, glede na to da ste bili v bolnišnici. 

Tale vreme je res od hudiča, toplo pa še piha ko user posted image .

lep preostanek vikenda želim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem