AAA, pa sem vas našla! Končno, tale tema je tako nagajala, da groza.
Radenska, iskreno sožalje, drži se. A potem že delate na novem otročku? Srečno! :)
Maumow, lepo te je brat, trebušček pa kaj naj raste. Smo si pa v tem res različni, ene imajo tako majhne, da komaj verjameš, da se notri skriva živo bitje ;)
Asyka, srečno s fizioterapijami! Pa da se kmalu rešiš še bergel in svobodno zakorakaš.
Chocolatecake, če te kaj potolaži, ista situacija je bila pri meni. Skoraj identična. V 26. tednu (pa vse do 37. na strogem ležanju). Otrdevanje trebuha, pritiskanje navzdol, nič nisem mogla. Spasmex, Magnesol, Estima, vstajanje samo za na wc in hrano. V 27. tednu sem bila tudi hospitalizirana, dobila injekcijo za razvoj pljučk, ker se je MV hitro krajšal in zaradi teh »popadkov«. Sem se pa res držala tega. Vsi so me spraševali, kako zdržim pa je šlo – vse za otročka. Res se da, ogromno sem brala, gledala serije in se naspala za celo leto vnaprej, ko mi otroček še vedno ne pusti;) Rodila sem dober teden pred rokom. Naredila sem si koledar, vsak dan prečrtala 1 dan in tako sem prilezla do cilja. Z vsakim tednom sem si malo bolj oddahnila, ko sem prišla do 37., pa sem končno odšla na sprehod. Srečno, vse bo OK!!:)
MD, ja, kakšen dopust, no! Samo, da je z vami vse OK. Pota so pa, to pa res. Pa srečno z zaposlitvijo. In seveda z naraščajem, naj vam uspe!
Marčevka, upam, da vam kmalu uspe, držim pesti. Kako je v novi hiši?:)
Tara, lepo te je brat. Uživajte na dopustu s svojo princesko!:)
Jaz sem nazaj v službi, pogodbo imam še za nekaj mesecev, potem bomo pa videli. Otroček gre s 1. 9. v vrtec, dnevi pa sedaj še bolj bežijo, kot prej. Drugače pa smo fino. Se še kaj javim.
Lepo bodite:)