IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
zakaj bi se uporabnica sama zbrisala?
Tako je meni odgovorila moderatorka, ko sem enkrat vprašala kaj se je zgodilo s temo...jaz sem to dojela v smislu, da se je Michelle od foruma pač "odjavila", ker ni želela več sodelovat. Ne vem...
Mi je žal za avto. Ampak OK če bo avgusta morje, je to vseeno super... Kaj pa če greste ta čas kak dan na ohladitev in kopanje na kak bližnji bazen? Mi kar hodimo, se fajn obnese :). Pluska še ni praviš? Mogoče pa ga bo malo morskega relaxa prineslo....takrat gre glava ponavadi vseeno malo bolj na odklop in evo
.
Ja, mi smo vredu; je pa bil zadnji mesec odkar smo se vrnili z morja zelo stresen, oboje - v pozitivnem in negativnem smislu (sploh ne bi šla v detajle), zaključil pa se je s tem, da sem od tamale še pobrala eno virozo, ki jo je ona dokaj lahko prebolela, mene pa je čisto vrgla in zdaj počasi prihajam k sebi. Pa še kak pester mesec čaka, upam da bo vsaj brez bolezni in neg. presenečenj. Na plusku še ne delamo, sva rok premaknila na jesen; zdaj pa spet razmišljam, ker bi se rada mogoče naprej izobraževala in potem bi to verjetno dala še malo na stran. Ne vem, bomo videli....do jeseni bom že malo bolj vedela kako in kaj.
Probala bom prekopirat še iz stare teme seznam, da se na njem najdejo še druge punce, ki jih tukaj pričakujemo
...bomo videli, če mi rata.