cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Božični kaktus

clock-img

08.12.2006, 18:35

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Mene pa zanima kaj user posted image  moram pazit oz. kako naj zalivam ta kaktus, ko ga prinesem iz trgovine. Evo 2 dni pa popki kar odpadejo.user posted image
V čem je finta?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

clock-img

08.12.2006, 21:46

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Meni pa dela full lepo (je čisto ponorel)user posted image   
Potrebuje svetlobo in zmerno vlago. Zalijem ga enkrat na dva ali tri dni.

lp, katrin

< Sporočilo je popravil katrin -- 7.1.2007 20:30:16 >

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

09.12.2006, 00:20

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Joj, bi bila pa res prav vesela.user posted image Pred leti mi ga je dala moja babi in mi je prav lepo rastel kot zmešan, potem pa se je zgodila nesreča, moja prijateljica ga je poleti ko sem bila na morju preveč zalila in glej ga zlomka zgnil.user posted image
Te ko pa zdaj kupim so pa čist zanič. Res ne razumem tega.

clock-img

09.12.2006, 00:27

clock-img

trixi

pencil-img

741

jaz sem ga pa lani za par sto tolarjev kupila v Merkurju,se spomnem da so mu tudi popki en za drugim dol popadali.No potem sem čez leto čisto pozabila nanj, zalila glih če sem se slučajno spomnila,zdej pa ma nove popkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Jutri si grem še kakega kupit pa še v akciji so.Ja zdej sem pa nardila reklamouser posted image sam kaj ko so glih pol cenejši kot v cvetličarniuser posted image

clock-img

09.12.2006, 08:20

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Meni tudi cveti že dva tedna. Imam ga na okenski polici, zalijem ga 1X tedensko.

lp

clock-img

11.12.2006, 06:08

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Glede kaktusa jaz ne bi takoj obupala, saj odpad cvetov ni ravno znak da bo rastlina za vrećt vstran. Kar se pa tiče kaktusa mora imeti bolj hladno. Kajti če ga boš imela na toplem ti ne bo zacvetel

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

11.12.2006, 09:49

clock-img

Tracy

pencil-img

157

Meni je ravnokar začel cveteti. Zalijem ga 1* tedensko, če!? Mislim da popki odpadejo če ga preveč zalivaš. Tudi meni se je to enkrat zgodilo. Pa veliko svetlobe mora imet.
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

clock-img

11.12.2006, 11:11

clock-img

crci06

pencil-img

1854

malo sem že iz prakse, ampak mislim, da božičnega kaktusa od priprave na popke naprej ne smeš premikati.
Jaz sem ga preselila (je bilo nujno) in ni popkov...

Najceneje pa je par dni pred božičem kupit božični kaktus ali božično zvezdo v kakšni navadni trgovini... je za praznik ziher najlepša/-i... samo kaj, ko so te rožce tako umetne, da pol ni nič več od njih.... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem