cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Božična sladica

clock-img

19.12.2005, 15:02

clock-img

Anonimen

Kupiš navadni pandoro,tisti v obliki zvezde.
Zrežeš ga po plasteh,počez,ne podolgem.Narediš po želji kremo in začneš
mazat plasti s kremo in ga sestavljat nazaj,ampak tako,da na koncu izgleda kot smrečica.Ko je sesatvljen in nafilan s kremo od zgoraj začneš zalivat
s stopljeno čokolado.Vogalčke ki štrlijo pa okrasiš s kandiranimi češnjami.tako da izgledajo kot lučke na jelki.Za finiš pa posipaš z sladkorjem v prahu.
Vse skupaj sem zračunala naj bi stalo 10 eurou.
Enostavno in okusno in lepo za videt.

clock-img

19.12.2005, 15:15

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja,Neva, nekaj takega sem delala dve leti nazaj, pa je bilo res odlično!!!! Samo na češnje se nisem spomnila.

Njammmi!!!

clock-img

19.12.2005, 23:47

clock-img

Anonimen

Ok, zdaj pa prosim, naj ena razloži, kaj je to pandoro v obliki zvezde????user posted image

clock-img

19.12.2005, 23:55

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Njami Neva, dobra ideja.
Blacky: sladek kruh v obliki zvezde

clock-img

20.12.2005, 08:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky

Ok, zdaj pa prosim, naj ena razloži, kaj je to pandoro v obliki zvezde????user posted image

Bauli tisti v svetlo vijolčasti škatli.Če ga od zgoraj pogledaš vidiš da je narejen v obliki zvezde. To so tile italijanski panetoni,no eni so pandoro,mi ni jasno še sedaj zakaj različni naziviuser posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 20.12.2005 8:54:44 >

clock-img

20.12.2005, 11:03

clock-img

mila1

pencil-img

136

Men je zelo dobra orehova rolada z kislo smetanouser posted image

clock-img

28.12.2005, 00:05

clock-img

Anonimen

Joj, sem se pozabila oglasiti tukaj. Ja, hvala Neva za razlago. Sem ravno naslednji dan v enem katalogu videla ta kruh v akciji in je pisalo Pandoro, sem takoj vedela, kaj sta mislili. Bomo sprobali. Hvala za idejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem