cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Blender

clock-img

11.05.2014, 13:32

clock-img

busklca

pencil-img

83

Pozdravljene,

mene pa zanima, kako se obnese blender pri pripravi hrane za dojenčka. Mi ga še nimamo, pa razmišljam o nakupu. Ga uporabljate? Jaz imam 5,5m starega dojenčka in bi mu rada pripravljala češnje, vendar mi palični mešalnik ne zmiksa dovolj olupka - češnje lupiti pa je prava muka.
Mora blender imeti majhno posodico, da zmiksa dobro majhne količine hrane?
Kakršna koli izkušnja/nasvet mi bo koristil.
Hvala.

clock-img

13.05.2014, 14:49

clock-img

Penny

pencil-img

798

Meni uspe s paličnim celo polento spasirat, da skoraj ni več zrnc, tko da po mojem se da tudi češnje s paličnim, samo vztrajna moraš bit.
Jaz bi dodala nekaj tekočine zraven in seveda dovolj češenj, da ne bo miksalo v prazno ...

clock-img

16.02.2019, 23:01

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

404

jaz sem za hčerkico veliko hrane kar na ribežen naredila, potem sem pa dobila sport blender in je TOP. Poleg tega da sem delala kašice za malčico, se je še moj mož večkrat pridružil in si po fitnesu naredil shake.
Kar se tiče pa češenj pa poskusi s paličnim mešalnikom.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem