cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Blejske kremšnite

clock-img

26.09.2013, 17:39

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Ima katera doma recept dobrih, po moznosti pravih blejskih kremsnit. Sem ze imela recept, celo original iz Bleda in sem ga izgubila. Bi pa rada naredila prave blesjke kremsnite oz en dober ponaredek, ce drugace ne bo slo. Prooosim!!! Na kulinariki ne najdem nic kaj uporabnega.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 26.9.2013 20:08:02 >

clock-img

26.09.2013, 17:43

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Bi pa rada naredila prave blesjke kremsnite oz en dober ponaredek, ce drugace ne bo slo.

Moj naslov še imaš? user posted image

clock-img

26.09.2013, 18:02

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Bi pa rada naredila prave blesjke kremsnite oz en dober ponaredek, ce drugace ne bo slo.

dej no, ne bova po posti, daj tu mi napisi recept, ker jih rabim ze za v nedeljo user posted image user posted image al kaj si mislila, da rabim tvoj naslov user posted image user posted image

clock-img

26.09.2013, 19:16

clock-img

petea

pencil-img

5336

MM,
a iščeš kakšen poseben recept?
Ker na spletu je dostopnih kar nekaj receptov, tudi s kulinarike je en:

rezina1

rezina2

rezina3

rezina4

morda se ob prebiranju (v grobem) spomniš, kakšen je bil tisti, ki si ga izgubila.

< Sporočilo je popravil petea -- 26.9.2013 19:17:35 >

clock-img

26.09.2013, 19:54

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

patea, hvala. Bom delala te na 3 linku.

Imela sem en mega recept, dala mi ga je ena kuharca iz enega od blejskih hotelov, sam jih sedaj ze 10 let nisem vec delala.

clock-img

26.09.2013, 20:01

clock-img

petea

pencil-img

5336

prosim

clock-img

27.09.2013, 11:54

clock-img

asyka

pencil-img

475

http://www.kulinarika.net/recepti/13838/sladice/kremsnite-kot-z-bleda-video-priprave/

sem vedela da more bit, ker sem ga še včeraj videla. Probala jih še nisem tako, da če so po okusu resnično takšne ne morem osebno trditi, ampak glede na opis bi pomojem bil to lahko kar najboljši pribižek originalu :)

The secret of life is hidden in DNA.

clock-img

27.09.2013, 12:16

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

dej no, ne bova po posti, daj tu mi napisi recept, ker jih rabim ze za v nedeljo user posted image user posted image al kaj si mislila, da rabim tvoj naslov user posted image user posted image

mislila ja user posted image

clock-img

15.10.2013, 10:00

clock-img

Aurorica

pencil-img

10

Če želiš sama pripravit najbolše kremšnite ever, priporočam: http://www.kulinarika.net/recepti/13838/sladice/kremsnite-kot-z-bleda-video-priprave/
Meni je uspelo!!user posted image user posted image

clock-img

16.10.2013, 07:33

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Ja na netu imaš veliko dobrih receptov za res dobre kremšnite. Tudi jaz imam enega doma, po katerem sem jih delala, vendar žal trenutno nisem doma. Drugače pa- sama nekako ne bi bila zadovoljna z njimi, če bi mi uspele takšne kot sem jih jedla to poletje na Bledu. Že od večih sem slišala, da to ni več to. Potem smo pa še sami sprobali med počitnicami. Sicer so okusi različni, vendar mislim, da se kljub tradiciji , žal ne mrejo več meriti s Trojanskimi, kjer so poleg krofov tudi s kremšnitami v vrhu.

felico ne estas mezurita en oro...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem