cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Blato pri prehodu na GH

clock-img

29.05.2010, 11:22

clock-img

Isabelle

pencil-img

335

Moja hčerka je stara 4,5 mesece in sem ji začela uvajat gosto hrano.Zadnje dni kaka trdo in bolj temno blato.Zanima me ali je to normalno?Noče pa mi pit nobene tekočine razen mleka in sem posumla da je mogoče tudi zaradi tega?

clock-img

29.05.2010, 11:25

clock-img

mini86

pencil-img

6050

to je čisto normalno..bobki, kašasto, oranžno, črno, rjavo, smrdeče.........................................................to je vse ok..
dokler ni tekoče, zeleno je ok

seveda se je blato spremeničlo, saj se je spremenila tudi hrana

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

29.05.2010, 12:27

clock-img

Isabelle

pencil-img

335

Je temno zeleno, malo pa vleče tudi na rjavo. 

clock-img

29.05.2010, 12:53

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kakšen vonj pa ima..a pač po drekcu al bl vleče tko khm na kanalizacijo..kaj je pa jedla

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

29.05.2010, 12:54

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Je temno zeleno, malo pa vleče tudi na rjavo. 

mislm da so skrbi odveč..kertud nš ma tko..sploh če praviš da je bolj trdo

clock-img

29.05.2010, 13:02

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Vse mogoče barve so ok-od zelene, rjave, rumene...sam da ni pregosto(bobki) ali driska...pa počasi uvajaj...

clock-img

29.05.2010, 13:06

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Vse mogoče barve so ok-od zelene, rjave, rumene...sam da ni pregosto(bobki) ali driska...pa počasi uvajaj...

ok samo tud bobki niso grozno nevarni..če se ne matra za kakat seveda..nč če rečmo večkrat je banano ki zapira ma potem bobke, ampak to je rečmo 1 dan potem je pa ok

clock-img

29.05.2010, 13:43

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

ok samo tud bobki niso grozno nevarni..če se ne matra za kakat seveda..nč če rečmo večkrat je banano ki zapira ma potem bobke, ampak to je rečmo 1 dan potem je pa ok

Ja seveda če jih ne matra je ok..ponavadi pa ob bobkih boli, včasih se tudi kri lahko pojavi, zato sem to napisala...sej vsi vemo, da je potrebno potem dodajati malo več tekočino, al pa kakšno suho slivo skuhati zraven sadja, pa lepo kakajo :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem