IZVIRNO SPOROČILO: Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: ****
In sicer njegov plan je da ga direkt iz Brnika popoka k svoji mami v Italijo tam prezivita kak teden potem pa gresta se na morje na Hrvasko in potem ga odlozi na Brniku na letalo...
Meni se zdi tale plan dokaj v redu. Saj babico ima najbrž otrok tudi rad, a ne. Je čisto fajn, da je malo tudi pri njej.
Pri nas je bilo v bistvu podobno na začetku. Hlerka mojega je, ko je pripla v Slo., živela pri babici, pa očka (moj partner se je takrat tudi tja preselil). Ker midva sva imela enosobno stanovanje in dejansko ni bilo prostora. Pa tudi tamala me ni dobro poznala, pa tudi babica je bila srečna, da je vnukinjo vsaj nekaj časa imela pri sebi.
Moraš pa tudi razumet, da ima dejansko ta tvoj bivši svojo partnerko rad, najbržje zaljubljen vanjo, kolikor sem lahko razbrala. Mogoče se ona odrašlajočega otroka tudi malo boji, kaj pa vem. V glavnemje dejsnko tudi ona faktor v njegovem življenju in se mora tudi najo izirat.
Kar se tiče starega očeta ... pač razliožiš, da te počitnice obiski ne bodo možni, da boste šli pa mogoče takrat, ko boste skupaj v slo, če boste, ali kaj takega. Vseh želja se pač na žalost ne da uresničit. Vedno je tako.
Ne te babice ne mara. Prav muka mu je kadar mora k njej. Zenska namrec zelo rada pogleda globoko v kozarec in potem sledijo temu primerne scene...
Nikdar tudi nismo imeli kakih hudih stikov z to " bivso" tasco.
Tudi moj bivsi z njo ni imel nikdar nekih hudih stikov saj ga je zapustila ko je bil star 5 let. Od takrat naprej pa je bila ista zgodba kot se danes dogaja najinemu sinu... ( otroci so ji bili odvec )
Prihajala je sicer vsako leto v Slovenijo, bivala v stanovanju z bivsim mozem in z otroci.
( ne me sprasevat, kako je to sprejel njen drugi moz ,ker mi ni bilo nikdar jasno pa mi se danes ni )
Vendar so te pocitnice ki jih je prezivljala v Sloveniji zgledale bolj tako da je cez dan spala, zvecer pa v lajf in na veselice...
Kolikokrat sem jo se v casih ko sva bila z bivsim porocena videla trezno lahko prestejem na prste ene roke.
Mah sej ni vazno.. ampak samo toliko za opis za koga se gre in pa predvsem v obrazlozitev zakaj Patrick ne mara tja pa tudi zelo cudno mi je zakaj bi bivsi hotel kar na enkrat k svoji mami, ko mu je drugace prej tujka kot pa mama...
In se... tej bivsi " tasci" za Patricka, prav tako dol visi. Nikdar ne vparsa zanj, mu ne pise in ga ne klice...
Zakaj bi potem hodil tja?
Predvsem pa se z mozem sedanjim ne strinjava , da bi bilo to " alkoholno" okolje primerno za Patricka.
To da ima moj bivsi to partnerko rad razumem in to je zelo fajn, da ni vec sam in ne bluzi po gostilnah z kao prijatelji...
Samo ne razumem pa kako lahko das partnerja v svojem zivljenju lestvice pomembnosti pred otroka.
V mojem zivljenju so otroci prvi.
Ne razumem in nikdar ne bom, ker moj sedanji moz ne bi bil moj moz ce ne bi sprejel v paketu z mano se mojega otroka.
Stanovanje v katerem zivita ni tako majhno. Poleg tega ima bivsi tudi svoje dvosobno stanovanje. Vendar ne vem, ce ga ne oddaja...