cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Birba

clock-img

19.04.2010, 20:46

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Pozdravljene,
danes sem imela na domu predstavitev parnega čistilnika, Birbe. Itak sem samo user posted image gledala kaj vse zmore, kaj vse je spucalo, koliko je povsod umazanije, itd. Ko mi je razlagala kaj vse vsebujejo čistila, mi je kar slabo postajalouser posted image Počisti ma čisto vse in to vse na bazi vode. Zanima me, če ima katera izkušnje z le-tem, pozitivne, negativneuser posted image Vzela bi jo takoj, ampak je cena ubitačnauser posted image tako da...
Hvala za mnenja in lažjo odločitev!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

19.04.2010, 20:58

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Dej link dej, da vidim kak je to stroj, veš, da sem jaz v tem biznisu user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

19.04.2010, 21:22

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

http://www.dyvaitalia.com/sloveno/home.htm

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

14.04.2011, 08:29

clock-img

žižika

pencil-img

10

Čao, sem že dolgo uporabnik Birbe in ja tudi mene je cena malo prestavila, ampak sva se z mati odločili za nakup in od takrat dalje ne kupim ene kemije več. Za primer, moja Živa je pobruhala blazino in tuhnjo, pa sem spravila vse vonjave in madeže ven. Uporabna na sto in en način, jest je ne dam nazaj. Pa še ena prednost, ko sem ostala brez službe, sem postala njihova zastopnica in s tem ekološki informator. Ponosna sem na to delo, ker imam čas še za druge  neumnosti, kot so www.zizarije.si. Kaj me je pa najbolj prepričalo, da je moje delo častno je pa tale video http://www.youtube.com/watch?v=ZdtfDS79070 user posted image in če te to ne prepriča, potem ne vem, kaj te še lahko. Če se boš odločila za nakup, mi lahko sporočiš na 040 328 031.

clock-img

05.05.2011, 11:19

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Pozdrav,
tud jaz imam Birbo in sem z njo zadovoljna, res je super zadeva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem