cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bioresonanca

clock-img

19.11.2005, 22:36

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Zdravo,
a mi lahko katera na kratko napiše, kako ta bioresonanca sploh izgleda , kako ugpotavljajo, na kaj je otrok alergičen, in kako stare otroke ste prvič peljale tja (še dojenčke????).

Zelo vam bom hvaležna za odgovor.

clock-img

19.11.2005, 22:41

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Sva se že zadnjič pogovarjali, da je moja kolegica peljala sina na bioresonanco v Rog. Slatino. Jo bom jutri poklicala in vprašala podrobnosti. OK?

Kdaj pa imata pregled?


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

19.11.2005, 22:46

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Hvala, Snorlax. A misliš, da je še premajhna za to (6 mesecev)?
Nimava pregleda, me samo zanima, kako je s tem, ker bi res rada ugotovila, na kaj je naša male alergična. Zdaj uvajava gosto hrano, pa ves čas cvikam, kaj bo. Danes sem ji kupila neko kašico iz jabolk in bezga, pa sem na srečo najprej počekirala forum Alergije na MON - in seveda, bezeg je zelo alergen. Poleg tega se ji po hranjenju, ko se napacka okrog ust, non stop dela rdečina okrog ust, ki sicer dokaj hitro izgine, potem pa ostane koža tako suha, da ji kar razpoka. pa tudi še nisem uspela ugotoviti, kaj bi to povzročalo (ne naredi se ji vedno).

clock-img

19.11.2005, 22:57

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Kolegica je peljala svojega user posted image , ko je bil star par mesecev. Takrat sta se samo dojila. V blatu je imel krvave nitke. Na bioresonanci so ugotovili, da je on alergičen na tisoč stvari in to preko njenega mleka. Tako, da potem sirota uboga ni upala nič jest in pit. Malemu je bilo pa enkrat bolje, drugič slabše.

Sedaj se že nekaj časa nisva videle, ker je ona še v porodniški, jaz pa v službi oz. več v bolniški. user posted image  Jo bom poklicala jutri ali v ponedeljek in povprašala malo, kako je. Fantek je star sedaj že enih 8 mesecev in tudi že verjetno marsikaj sam je.



_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

19.11.2005, 23:09

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Hvala, Snorlax. Bom zelo vesela,če mi boš povedala, kako se je izteklo pri tvoji prijateljici. Kako pa ste vi? Ste se že pozdravili? Držim pesti, da se kmalu rešite bolezenskih  nadležnosti. 

clock-img

20.11.2005, 16:04

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Jaz sem Tiana peljala prvič na testiranje, ko je bil star 4 mesece. Pri petih mesecih smo pa začeli s terapijami (vsega skupaj 3) in zdaj že veselo papcamo hrano, ki je prej ne jaz ne on nisva smela.user posted image Kaj več o tem kako testiranje in zdravljenje izgledata pa sigurno dobiš na RR, samo malo pobrskaj z iskalnikom. Lp, T.

clock-img

25.11.2005, 14:14

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Moj sin je bil star 7 let, ko smo ga peljali na bioresonanco. Videla pa sem tam tudi zelo majhne dojenčke 2 ali 3 mesece stare. Mojega sina so popolnoma pozdravili. Prej pa zaradi alergije 6 let ni smel skoraj nič jesti. Od terapij je zdaj minilo že leto in pol, pa se alergija ni povrnila.
LP

_____________________________

lana38

clock-img

26.11.2005, 02:24

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Punce, hvala vam. Bomo videli, kako bo šlo pri nas naprej. Če bodo kakšne hude in pogoste  reakcije, bom razmisila tudi o tej možnosti. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem