BarbaraO,
tudi najin Jan je imel najmočnejšo obliko alergije na mleko in jajca, pa je danes - 8 mesecev po opravljeni terapiji popolnoma zdrav in brez problema lahko je čisto vse! :bravo:
Starost za začetek zdravljenja ni pomembna, sama se moraš odločiti, ali bosta ti in tvoja hčerkica "zdržali" dobro uro priklopljeni na aparat BIOCOM oziroma drugače povedano: pri terapiji alergiku na hrbet pripnejo elektrode (podobno kot recimo Kozmodisk) kar preko oblačil, te elektrode pa so s kablom povezane z Aparatom. V ta aparat potem dajo alergen (npr.mleko) in na 10-20 minut menjajo položaje drugih elektrod na različnih delih telesa. Nekaj časa tako otrok drži elektrode u rokah, potem jih ima na zatilju, pa na čelu,... Z Janom sva se zamotila z branjem knjigic, pa risanjem,...
Bistveno za uspeh terapije pa je, da se v času zdravljenja 100% držite navodil zdravnika oziroma predpisane diete. Pri hrani je strogo prepovedano priti v stik s kakršnokoli obliko hrane na katero obstaja alergija, pa nobenih konzervansov,... Skratka vse čim bolj naravno.
Če se držite diete je uspeh 100% zagotovjen. To ti dr. Medved tudi pisno garantira pred začetkom zdravljenja. Uradno pa je uspeh zdravljenja z BIOCOM aparatom nekje okrog 80%, pri ostalih pa je bilo menda ugotovljeno, da se niso držali diete.:zmeden:
Kako se lahko pozdravi alergija? Laično povedano: telo alergika narobe odreagira, ko pride v stik z alergenom. V aparat BIOCOM pa vnesejo pravilne podatke, ki jih potem posredujejo telesu, da tega "naučijo" kako je potrebno reagirati, če pride v stik z alergenom. Uf, zakomplicirano napisano saj vem, ampak tako nekako so meni razložli.
Tudi seneni nahod se da pozdraviti - najbolj primeren čas je pozimi, ker tudi tu za uspeh terapije ne smeš priti v stik z alergenom.
No malo sem ti "naložla", če pa te še kaj zanima pa kar vprašaj.
Kot sem že rekla: poznam veliko ljudi ki so se s to terapijo ozdravili, med njimi seveda moj sonček Jan, zato verjamem da res deluje.
Pozdravček,
Janeja