cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Biograd na Moru

clock-img

09.01.2012, 08:24

clock-img

inja2

pencil-img

600

Živjo,

zanima me, če ima kdo izkušnje s temi apartmaji http://www.kolundzic.com/appCRO.htm. Zanima me tudim lče ja katera že bila v Biogradu na Moru na dopustu? Kakšne izkušnje?

Da je v sezoni gužva mi je jasno, mi je pa všeč, ker pravi gospa, ki oddaja tele apartmaja, da je blizu igrišče, lunapark itd., da se otroci malo zamotijo...

Smo bili lani v Tučepih in je bllo super, manjkalo mi je samo malo več za otroke; ni bilo daleč na okoli nobenih igrišč itd....

Vsaka izkušnja dobrodošla.

Lp,
Inja

clock-img

09.01.2012, 10:32

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Ne boš nič kiksnila,če se boste odločili zato destinacijo.....
Mi smo bili ponavadi septembra in je super,še se bomo vrnili............
Gužva je pa povsod sploh na teh velikih turističnih krajih......

clock-img

24.01.2012, 07:28

clock-img

anya.xy

pencil-img

136

http://www.apartmani-nada.hr/
Mi smo lani bili pri njih in je bilo čudovito, je pa v neposredni bližini kampa soline kjer smo se tudi kopali

Jaka in Miha - 05.07.2010

Če imaš enega otroka si starš, če imaš dva, si sodnik. David Frost

clock-img

11.03.2013, 15:36

clock-img

Kefibasa

pencil-img

1

Anya.**** ali lahko kaj vec napises o apartmajih Nada. Mi se z dojencom odlocamonza najmanjsi apartma studio. Bo ok? Lokacija je pa baje tudi dobra?

clock-img

09.03.2018, 18:55

clock-img

shims

pencil-img

4

Biograd na moru bi vsekakor priporočal dopust. Lepo mesto z lepimi plažami. Veliko zabave za otroke. Apartmaji v Biogradu na moru z neposrednim stikom z lastnikom in brez provizije lahko najdete na spletni strani www.biogradbooking.com/sl

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem