Tkole je to, to so štirje obiski v enem tednu eden za drugim stane pa 30 EUR, potem po končani terapiji to je zadnji dan, pa daš v kuverto kaj denarja, kolikor sama meniš da je vredno al pa ne daš nič več, po želji. To je Tomislav Brumec 040 901 169. Jaz sem hodila sama, lahko pa gre partner zraven in te noter počaka. Ker to je noter več ljudi in potem ko si na vrsti, ko se njemu zdi, da si se umirila, te pokliče. Potem ti gre pa samo z rokam po prizadetih delih telesa in ti kot eno energijo dodaja in odvzema al neki takega. Men je blo to hecno, ker v take stvari ne verjamem, ampak ko je on dal roke na moj trebuh, je postalo tko vroče, da je blo groza, da sm mislila, da ma kej v rokah in me s tem greje.
Tko da jaz vem da če bom imela kakršnekoli težave, bom šla raje k njemu kakor k zdravniku. Ker brat je imel hud seneni nahod, odkar pa hodi k njemu nima nobenih problemov.
Zanj mi je povedala kolegica, ko je imela 4 leta strao hčerko tko bogo, saj je imela nenehno vnetje ušes, pa je bila naročena na operacijo, po treh terapijah pri Brumcu je prišla na dan operacije pa so jo vprašali če se norce z njih dela, da sej je punca zdrava.
No pa ena zanimiva stvar se mi je zgodila. Januarja so mi rekli da imam za oreh velik miom, pa da ga bo treba operirati, če bom hotla zanost. To je bilo lani. Pol sm šla pa maja dvakrat na terapijo, junija pa mioma ni bilo več in tko nisem rabla na operacijo. Mislim ne vem kaj bi si človek mislil, ampak nekaj je na tem.