cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bili na biores. terapiji

clock-img

01.12.2005, 15:58

clock-img

asija

pencil-img

149

Danes sva bili z Asijo na bioresonančni terapiji v Rog. Slatini. Pakazalo je cel kup alergij, tako da me je kar strah. Alergična je na vso sadje in meso, na oreščke (tudi na ped. so ji ugotovili) ter na emulgatorje in barvila. Alergijo na jajce ji niso ugotovili, čeprav sva bili prejšnji teden na ped. na testiranju in je alergija še vedno prisotna. Ugotovili so ji še alergijo na paradižnik, kakav, papriko, krompir, zeleno in sladkor.

Vse skupaj so mi rekli, da bo potrebnik nekje 6 terapij. Vendar me je strah kako bo, ker naša že itak nima nobenega apetita in ful malo je. Sedaj pa še ta dieta.

Zanima me na kaj so bili vaši otroci alergični in kaj ste jim dajali za jest, ko ste bili na dieti. Naša tudi jogurtov ne sme. Navadnih pa ne mara.

A mi lahko prosim katera več pove o teh barvili in emulgatorjih ter kako dolgo je trajalo zdravljenje, da ste lahko normalo jedli vse po vrsti.

Lahko mi pišete tudi na privat.

Hvala za vaše odgovore.

Lp Klavdija

clock-img

01.12.2005, 17:18

clock-img

Anonimen

Ojej, to pa niso dobre novičke. Jaz ti sicer ne znam pomagati, upam pa, da se čimprej pozdravi in da bo lahko začela uživati v hrani. user posted image  

clock-img

02.12.2005, 07:41

clock-img

Baby

pencil-img

827

Kar lepo hodite na terapije in boš videla, da boste prav kmalu lahko jedli vse.
Vsaj moj dragi je že po prvi terapiji, ko so mu jo naredili lahko jedel stvari za katere so mu delal terapijo!

clock-img

02.12.2005, 08:33

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

P o tvojem pisanju sklepam,da si zelo slabo poučena o dieti in alergiji.Saj te čisto razumem,ko smo mi dobili izvide in dobili navodila stroga dieta nas je skoraj kap zadela,naš fantek ni smel praktično nič jesti.Saj sem to že pisala eno leto je tega,priporočam,da se poučiš meni je veliko pomagala dietetičarka s pediatrične kjer sem dobila recepte in vsa navodila,no pa je šlo,zdaj si ne predstavljam kuhati brez diete.Mi smo se odločili,da z biores. še počakamo,ker smo z dieto  kar pridni in so že napredki, gre počasi ampak tukaj se ne da prehitevati. Imamo dieto brez mleka,jajca so že dovoljena in pšenico pogojno.

clock-img

02.12.2005, 09:53

clock-img

asija

pencil-img

149

Res zelo malo vem o dietah, ker v bolnici je nismo nikoli dobili. Kaj šele kakšne recepte. Hodiva pa v Mb. Koliko sama spremljam na forumih in listam literaturo. Sploh mi nihče ni rekel, da moram paziti na E 322 in na vse druge  E-je. Samo naj se držimo diete brez jajc in oreščkov.

Darjatimci kaj mi lahko pišeš prosim na privat in mi kaj več poveš o dieti brez jajc in kdaj ste jo začeli ponovno uvajati. Vsak nasvet mi pride prav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem