cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bi posvojili otroka s posebnimi potrebami?

clock-img

11.02.2008, 12:09

clock-img

Anonimen

Že kar precej dolgo nazaj sem gledala na eni tuji TV oddajo o posvojitvah, rejništvu,... zakaj se biološki starši odpovejo otroku in podobno. Pa je kazalo tudi primer, ko je bil dan v posvojitev dojenček (mogoče je imel kakšen mesec, dva) z DS. In so ga trije pari v čakalni listi zavrnili... no, na koncu ga je k sebi vzela gospa (sam njo je kazalo, moža njenega se ne spomnim) v rejništvo (ali pa ga je prav posvojila in imela nekatere v rejništvu, se ne spomnim več čist točno). Iz katere države je bila oddaja žal ne bi vedela, ampak je bila pa Evropska država. Pa saj to ni tako bistveno...  kolikor sem brala poste nižje bi vas večinoma posvojilo otroka, zanima pa me ali bi vi bili pripravljeni posvojiti otroka s posebnimi potrebami?

clock-img

11.02.2008, 12:17

clock-img

Anonimen

Bi z veseljem

clock-img

11.02.2008, 12:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena
zanima pa me ali bi vi bili pripravljeni posvojiti otroka s posebnimi potrebami?

Ne. Priznam.

clock-img

11.02.2008, 12:26

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Jst bi ga. 

clock-img

11.02.2008, 12:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jst bi ga

Jaz tudi.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.02.2008, 13:27

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz osebno mislim, da je naš način življenja neprimeren oz. da otroku s posebnimi potrebami nebi mogli omogočiti kvalitetnega življenja.
Razlogi? Predvsem zelo slaba zdravsvena oskrba, pa tudi pedagogov z znanjem na teh področjih pri nas ni. Vem, da je veliko v ljubezni, ampak mislim, da potrebujejo tako starši kot takšen otrok vodstvo in pomoč.
Govorim sedaj o Grčiji, da ne bo pomote.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

11.02.2008, 13:29

clock-img

triša

pencil-img

550

Joj ne. Če bi ga imela sama je drugo ampak posvojit ga pa ne bi šla.

clock-img

11.02.2008, 13:33

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ne.

clock-img

11.02.2008, 13:35

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: triša

Joj ne. Če bi ga imela sama je drugo ampak posvojit ga pa ne bi šla.

enako.

clock-img

11.02.2008, 13:49

clock-img

afroodita

pencil-img

129

Jaz tudi u bistvu ga tudi bomo imamo svojega ampak bomo vzeli se eno punčko staro 7 let iz družinskega kroga upam da nam rata.

Sicer je pa moja mami imela rejništvo veliko let tko da je tud mal izkusena

DRŽTE PESTI ,KER SE MI PUČKA DOBESEDNO SMILI user posted image

HVALAuser posted image

Ljubezen se rodi v pogledih,živi v poljubih in umre v solzah.

Jaz Tu Ti Tam Mi Skupaj 4 ever

clock-img

11.02.2008, 13:50

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

če bi bila postavljena pred dejstvo (v postopku za posvojitev in bi mi bil "ponujen" otrok z DS) ne vem kako bi odreagirala - takole odmaknjeno pa bi rekla, da svojega bi imela, posvojila pa ga ne bi.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

11.02.2008, 13:53

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: afroodita

Jaz tudi u bistvu ga tudi bomo imamo svojega ampak bomo vzeli se eno punčko staro 7 let iz družinskega kroga upam da nam rata.

HVALAuser posted image

Oprosti afrodita, ne razumem. Ti imaš svojega otroka s PP, zdaj boš pa še enega s PP posvojila? Vsaka ti čast, če sem prav razumela.

clock-img

11.02.2008, 14:33

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

ne. jaz sem dve leti delala na šoli, kjer so bili otroci s posebnimi potrebami. imela sem jih rada, še sedaj grem na šolo, ko le imam čas, še bi delala na šoli, če bi imela ustrezno izobrazbo, toda da bi doma imela takšnega otroka, si pa res ne predstavljam.

clock-img

11.02.2008, 15:28

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

težko je to sedak komentirat.Men osebno bi bilo preveč hudo in bi res ves ljubi dan umirala od žalosti,ko bi gledala otroka.Rada bi ga seveda imela,še preveč..in ravno zaradi te h čustev se za to ne bi odločila posvojiti..že sedaj če se mi kakšna od hčerk samo kaj udari-malenkost-že kompliciram in mi je tko hudo..upam da razumete kaj hočem povedat

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

11.02.2008, 21:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

HVALAuser posted image

Oprosti afrodita, ne razumem. Ti imaš svojega otroka s PP, zdaj boš pa še enega s PP posvojila? Vsaka ti čast, če sem prav razumela.

Mislim, da bo to punčko posvojila oz. vzela v rejništvo njena mami - ker sem na želimo si novega člana prebrala, da ima afrodita šele 17 let.

clock-img

11.02.2008, 21:55

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ne bi

yeah, thats me ;)

clock-img

11.02.2008, 23:38

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

11.02.2008, 23:42

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ne.

...vox populi...

clock-img

12.02.2008, 08:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

če bi bila postavljena pred dejstvo (v postopku za posvojitev in bi mi bil "ponujen" otrok z DS) ne vem kako bi odreagirala - takole odmaknjeno pa bi rekla, da svojega bi imela, posvojila pa ga ne bi.

Tako nekak tud jaz.

clock-img

12.02.2008, 15:39

clock-img

afroodita

pencil-img

129

ja 17 sm stara pa mam že svojgga otroka zgodna pač dolga zgodba s to punčko ki nj bi jo posvojila tko da ne bi o tem

clock-img

12.02.2008, 15:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.02.2008, 16:16

clock-img

Anonimen

Žal ne bi, tudi če bi bil ''samo'' DS in tudi če ne bi mogla imet otrok.
Preveč se mi ti otroci smilijo in preveč trpim.
Imam otroka z DS, poleg tega ima še velike zdravstvene težave in je več v bolnici kot doma. Psihično smo vsi okoli njega izčrpani, ker mu ne moremo pomagat in je grozno živet med bolnicami in domom.

clock-img

12.02.2008, 19:30

clock-img

Anonimen

ja 17 sm stara pa mam že svojgga otroka zgodna pač dolga zgodba s to punčko ki nj bi jo posvojila tko da ne bi o tem

Aha, ti bi to punčko posvojila. Joj, sem pol narobe razumela, da bi jo tvoja mami. Samo sem mislila, da moraš bit polnoleten, da lahko posvojiš. Bravo za odločitev! user posted image

clock-img

12.02.2008, 19:45

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Bi. Nekdo jih mora imet in jim omogočit dostojno življenje.

Gospa sem.

clock-img

13.02.2008, 18:36

clock-img

afroodita

pencil-img

129

Ja sej čez knšne 2 tri leta nj bi k njen oče ne bo mogu več skrbet zano k je že bliz 60 tko da ja pa mamica jo je pustila k je mela 5 mescov tko da sm jo poj jz gor spravla pa je šlo še njena lastna sestra jo je pustila jz sem bla njena kolegica sam zej nism več k je za u begunje. J a pa se njena mamica je lahka ženska pa ta koligica ni nič boljša!!!!!!!!!!

Tko da jz mislm da je najboljše da jo jz uzamem k pa da jo kšn drug uzame  k ga ne pozna mene je že navajena  k sm ji u bistvu "mami"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem