cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bi katera menjala puzzle?

clock-img

13.08.2007, 14:10

clock-img

jooly

pencil-img

932

Imam kar nekaj kompletov sestavljank, ki smo se jih že naveličali. Glede na to, da nove stanejo cca 5 eurov, jih ne mislim prodajat (že poštnina bi prišla več kot to), me pa zanima, če je katera iz bližnje okolice Ljubljane pripravljena na menjavo. "Mi" smo stari 5 let, sestavljamo pa nekje 100 do 200 koščkov. Za podrobnosti (in v potrdilo da nobena ne manjkauser posted image ) lahko pošljem tudi slikce motivov.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

13.08.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

Bo pogledala,če ima naša tamala kakšne odveč(da jih podarimo vam),pa ti jih pošljem,seveda,če ti ni težko plačati poštnine(sem namreč iz Mb).Javi mi...

clock-img

13.08.2007, 15:39

clock-img

jooly

pencil-img

932

Ma sploh ne gre za to, da mi je težko plačat, ampak res mi zdi trapast, da dam za poštarja 10 eurov (kar sigurno nanese pri enem ali dveh zavitkih puzzel), če pa jih mam v trgovini čez cesto po 5 eurov. Cene poštnih storitev se mi res zdijo katastrofalne ... Pa da ne bo pomote - sem ti ful hvaležna za ponudbo user posted image
Še naprej torej iščem kakšno RR-jevko iz okolice Ljubljane, da se lahko usput kje dobiva in menjava "iz avta v avto" user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem