cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bexa ali Lux4kids

clock-img

18.03.2013, 09:10

clock-img

AnaEla

pencil-img

11

Zdravo! Najprej se vam iskreno opravičujem, ker odpiram novo temo, vendar mi onih tem "Vse o vozičkih" itd. preprosto NE odpreuser posted image (ali jih pa sama ne znam user posted image ) No kakorkoli....mi še zmeraj izbiramo voziček user posted image , vendar smo zdaj omejeni le na Bexo in Lux4kids (Q7 ali Delux x3) in me resnično zanimajo vaša mnenja oziroma nasveti glede kakovosti enega in drugega vozeka....priznam, sama sem popolnoma zmedena katerega naj user posted image smo šli pogledat oba, in sta mi oba dobra (razen kakovost lupinic me malo skrbi user posted image ). Zelo vam bom hvaležna za vsako mnanje, nasvet user posted image

Že vnaprej najlepša hvala in upam, da se bo tokrat razjasnila odločitev user posted image

clock-img

08.05.2013, 09:33

clock-img

sen32

pencil-img

2

ojla
imam bexa b4-s13(sivo rumen) in sem zelo zadovoljna.peljes lahko po vseh terenih brez problema.sestavi se tudi cist enostavno in je fajn za majhen avto:)pa vse se sname in je pralno.svojega prodajam(komplet) in ce vas zanima mi sporocite:))
lp

clock-img

08.05.2013, 18:08

clock-img

AnaEla

pencil-img

11

Hvala za informacije, vendar smo voziček že naročili user posted image

Lp

clock-img

13.05.2013, 10:47

clock-img

sen32

pencil-img

2

Super..potem pa veliko uzitkov z vozickanjem:)))

clock-img

11.06.2013, 11:15

clock-img

radirka

pencil-img

174

imam 2 kolegici z lux4kids in nista zadovoljni.. voziček je ful trd, ne moreš ga voditi z eno roko, je kar težak, precej velik ko ga zložiš, športni del je precej ozek.. v športnem delu otork skoraj da ne more biti zvezan, sploh kolegica, ki ima punčko staro že skoraj 1 leto.. jo ne more zvezati noter tako da vozi okorg odvezano.. je pa lušen voziček za videti.. :)

Sreča je tam, kjer je srce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem