cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Benetke

clock-img

11.09.2010, 08:37

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Je bila kakšna v zadnjem času v Benetka z avtom pa je parkirala v garažni hiši. Zanima me kolk stane celodnevno parkiranje pa ne najdem tega podatka na netu?

clock-img

11.09.2010, 09:49

clock-img

Sanjela

pencil-img

162

KO prideš v Benetke je takoj čez most garažna hiša,ki imajo parkirno uro 5€.Hotelske garaže pa imajo 9€.

Sanjela
Dokler imamo spomine, obstaja preteklost.

Dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost.

Dokler imamo prijatelje, je lepa SEDANJOST!

clock-img

11.09.2010, 10:00

clock-img

Anonimen

21€ za cel dan Na Trnochettu:
http://www.informadove.it/webservizi/siti/lay09/pagina.asp?SessionID=E9A73786-8F3C-402F-B6F5-57F7CAAF1B0&key=venezia

Jaz se običajno tam parkiram in potem peš čez Benetke - meni je to všeč, je pa smotan samo prvi del poti, da prideš mimo luke in neke železnice. Je za ca. 10 minut hoje. ZA nazaj greš lahko z vaporettom, če boste utrujeni - je še vedno ceneje kot 5€ za uro parkinga.

clock-img

11.09.2010, 10:13

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: Sanjela

KO prideš v Benetke je takoj čez most garažna hiša,ki imajo parkirno uro 5€.Hotelske garaže pa imajo 9€.

ja to hišo sem mislila. sam sem mislila da majo kakšen popust oz. celodnevno, ker bi rada parkirala za 24 ur

clock-img

11.09.2010, 11:40

clock-img

Sanjela

pencil-img

162

Ja verjetno majo nisem jaz hodla plačevat ker smo bli na drugi strani in je moj za 6 ur plačo 20€ tak da verjetno je kaki popustuser posted image

Sanjela
Dokler imamo spomine, obstaja preteklost.

Dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost.

Dokler imamo prijatelje, je lepa SEDANJOST!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem