cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bele rože za med bršljanke......

clock-img

21.04.2012, 18:31

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Kako se reče rožam, ki imajo droben bel cvet in jih majo ponavadi zasajene med bršljankami v koritu? Pa zanima me še, če imam lonec premera 25 cm za obešanko, lahko posadim noter dve bršljanki in eno tole belo rožo ali je to preveč? Hvala!!

clock-img

21.04.2012, 18:39

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Ne vem ali misliš bakopo ali grobeljnik. Meni osebno je bolj všeč grobeljnik, ni bolezni, ni občutljiv, krasno cvete.
za obešanko pa ne vem, 25 cm je premera, kaj pa globina, 3 rastline rabijo kar nekaj prostora. Sama imam vsa korita z vodno rezervo, obešanko tudi.

clock-img

21.04.2012, 18:48

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Pa sta oba, bakopa in grobeljnik za na sonce? Mhm, sej po moje bi blo tudi dovolj za lonec ena bršljanka in ena tale bela?

clock-img

21.04.2012, 18:50

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

jaz sem grobelnik posejala kat na tla v zemljo. v gredico, na rob. 3 tedne nazaj. pa ni še nič user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

22.04.2012, 15:05

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Miška, grobeljnika sta dve vrsti. Eden krasi naše škarpe, ta drug pa je v koritih. Je pa bolj za na sonce. Bakopa ni za tam, kjer je preveč sonca in pa ni dobro, da po njej dežuje preveč, ker jo rada napade plesen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem