writing-img

Bela Masajka

clock-img

18.04.2009, 11:12

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Po moje že predebatirana knjiga, ampak jaz sem šele zdaj prebrala prvi in drugi del , tretjega še čakam. Pa moram rečt da so me knjige , sploh pa njihova avtorica močno pritegnile, glede na to da Corine opisuje svoje življenje  lahko rečem samo ,,kapo dol,,.V knjižnici imam rezerviran še tretji del ampak ne vem kdaj ga bomn dobila, razmišljam poa  da bi si te tri knjige kar kupila .
Res kadar se mi zdi da česa ne bom zmogla pomislim na to Corino in gre takoj laže.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

18.04.2009, 11:57

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Res so super, vse tri knjige. Jaz sem jih najprej prebrala, potem sem pa gledala film. Pa film ni pol toliko dober kot knjiga. Tudi jaz se večkrat spomnem na Corine, ko mislim da nam je težko, potem kmalu spremenim mišlenje,ker vem da je nekje še huje.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

18.04.2009, 12:46

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz sem verjetno ena redkih, ki mi knjiga ni bila všeč. Skozi vso knjigo sem se spraševala, kako je bila lahko tako brez pameti in naivnauser posted image .

Stvar okusa pač.

lp

clock-img

18.04.2009, 14:38

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Skozi vso knjigo sem se spraševala, kako je bila lahko tako brez pameti in naivnauser posted image

Se strinjam s tabo, tudi jaz sem se vseskozi spraševala, kako dolgo bo še zdržala in kdaj bo prišla k pameti, zato pa  me je knjiga pritegnila in sem jo mogla prebrati na dušek.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

18.04.2009, 22:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem